آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی لاوا، سرشار از ویتامین B1 و اسید فولیک

0

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی لاوا 

١/۴فنجان شیر کم چرب
١٨۵گرم کاکائو تلخ و شیرین ٧٢%
۶ قاشق سوپ خوری کره
١/٢فنجان تخم مرغ
٢ زرده تخم مرغ بزرگ
١/٣ فنجان اسپلندا (splenda) میتوان شکر ریز را جایگزین اسپلندا کرد
١ قاشق چای خوری عصاره وانیل
١/۴ فنجان آرد سفید
١ فنجان تمشک
شکر قنادی (اختیاری)

طرز تهیه کیک شکلاتی لاوا 

شیر و ۶٢گرم از شکلات تخته ایی را در ظرفی  ریخته ، مایکرویو را روی حرارت متوسط قرار دهید.

ظرف حاوی شیر و شکلات را برای مدت یک الی دو دقیقه در ماکرویو قرار دهید و هر سی ثانیه یک بار آنرا هم بزنید. تا خوب یک دست شود.

روی ظرف را بپوشانید و برای دو ساعت کنار گذاشته تا خنک شودو فرم بگیرد.

شکلات فرم گرفته را به صورت گلوله در آورید و تا زمان نیاز آنرا در یخچال قرار دهید. (با این مقدار مواد شش گلوله درست کنید )

loading...

فر را تا دمای ۴٠٠ درجه گرم کنید و ته قالب های کاپ کیک را چرب کنید .

کره و باقیمانده شکلات را در یک ظرف بریزید و در ماکروویو برای مدت یک تا دو دقیقه قرار دهید.

هر سی ثانیه آنرا به هم بزنید تا رقیق شود.

تخم مرغ، زرده تخم مرغ، اسپلندا، وانیل را در یک ظرف مخلوط کنید و مواد را با یک همزن برقی با سرعت بالا برای مدت زمان پنج دقیقه مخلوط کنید، تا یک دست شود.

شکلات ذوب شده و آرد و مخلوط تخم مرغ را به هم بیفزایید و خوب هم بزنید.

با قاشق مخلوط را در قالب ها بریزید و در سینی فر بچینید و یک گلوله شکلاتی که از قبل تهیه کردید را روی آن قرار دهید و برای مدت دوازده تا پانزده دقیقه در فر بگذارید تا فرم بگیرد و کاملا پخته شود کمی شکر قنادی روی کیک ها بپاشید و با تمشک تزیین کنید، البته اگر مایل بودید.

مطالب مرتبط
چگونه کیک آوالانچ شکلاتی درست کنیم؟

ارزش غذایی کیک شکلاتی لاوا

  • کالری: ۲۹۶ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۱۷۳ کیلو کالری
  • چربی: ۱۹ گرم
  • شکر: ۲ گرم
  • کربوهیدرات: ۲۸ گرم
  • چربی اشباع شده: ۸ گرم
  • کلسترول: ۷۱ میلی گرم
  • سدیم: ۱۴۲ میلی گرم
  • پروتئین: ۶ گرم
  • فیبر نامحلول: ۰ گرم
  • آهن: ۲ میلی گرم
  • روی: ۱ میلی گرم
  • کلسیم: ۴۴ میلی گرم
  • منیزیم: ۹ میلی گرم
  • پتاسیم: ۲۱۵ میلی گرم
  • فسفر: ۱۰۵ میلی گرم
  • کاروتنوئید ویتامین آ: ۱۰ گرم
  • ویتامین آ: ۱۴۰ گرم
  • ویتامینسی : ۵ میلی گرم
  • ویتامین B1 تیامین: 0mg
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
  • اسید فولیک: ۸ میکروگرم
  • ویتامین B12: 1 میکروگرم
  • ویتامین D IU: 71iu
  • ویتامین D: 2 میکروگرم
  • ویتامین E آلفا: ۲mg
  • آلفا کاروتن: ۵ میکروگرم
  • بتا کاروتن: ۵۳ میکروگرم
  • بیوتین: ۴ میکروگرم
  • کافئین: ۱۸ میلی گرم
  • کلرید: ۲۳ میلی گرم
  • کولین: ۴۴ میلی گرم
  • سیستین: ۰ گرم
  • فیبر غذایی: ۲ گرم
  • فولاد: ۱۹ میکروگرم
  • فروکتوز: ۱ گرم
  • گلوتامات: ۱ گرم
  • وزن گرم: ۱۰۷ گرم
  • ید: ۱۱ میکروگرم
  • کیلوژول: ۱۲۴۰ کیلوگرم
  • لاکتوز: ۱ گرم
  • لینولئیک: ۱ گرم
  • لوتئین زاکسنتین: ۹۰ میکروگرم
  • لیزین: ۰ گرم
  • منگنز: ۰ میلی گرم
  • متیونین: ۰ گرم
  • مولیبدن: ۰ میکروگرم
  • مونوساکاریدها: ۱ گرم
  • مونو چربی: ۵ گرم
  • کربن خالص: ۲۷ گرم
  • چربی امگا ۶ : ۱ گرم
  • پالمتیک: ۱ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
  • فنیل آلانین: ۰ گرم
  • ترانس چرب اسید: ۰ گرم
  • تریپتوفان: ۰ گرم
  • تیروزین: ۰ گرم
  • ویتامین کا : ۱۰ میکروگرم
  • آب: ۵۲ گرم

اختصاصی وردنگار، هرگونه کپی برداری با لینک دهی مستقیم مجاز است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.