دانشمندان دریافتند که خرمالوی ژاپنی توانایی درمان بالقوه سرطان روده را دارد

خرمالوی ژاپنی

0

تحقیق ضد سرطان بطور منظم برای درمان به طبیعت برمیگردد و معمولآ طبیعت هم محققین را ناامید نمیکند. این موضوع راجع به خرمالوی ژاپنی نیز صدق میکند زیرا پژوهش چاپ شده در نشریه مکمل ها و جایگزین های دارویی اعلام کرد که این میوه دارای توان بالقوه بالا بعنوان درمان کننده سرطان روده است.

در بین سرطانها، سرطان روده جزو آنهایی است که تشخیص آن آسانتر و بسیار درمان پذیرتر میباشد، در حالیکه دومین سرطان مرگبار پس از سرطان ریه بشمار میرود.

خرمالوی ژاپنی

انجمن سرطان امریکا تخمین میزند که حدود ۶۲% از مبتلایان به سرطان که بیماری آنها در مرحله اول تشخیص داده میشود، بیش از ۵ سال زنده میمانند. این درصد تا مراحل پیشرفته تری جلو میرود و نشان میدهد که فقط ۱۱% از بیمارانی که در مرحله ۵ تشخیص سرطان قرار دارند، توانسته اند ۵ سال دیگر زنده بمانند.

با در نظر گرفتن جنبه های ترسناک شیمی درمانی( مثل ریختن موها و مستعد بودن برای رشد بیماری و صدمه به اعضای بدن و مرگ)، تعجب آور نیست که تعداد قابل توجهی از بیماران سرطانی رو به گیاهان و دیگر منابع طبیعی آورده اند که مواد غذایی شفابخش برای درمان سرطان هستند.

خرمالوی ژاپنی یکی از این گیاهان است. در پزشکی سنتی کره، از این میوه برای درمان سکسکه و تنگی نفس و سرفه و آماس نایژه وخیم استفاده میشود و بررسی ها راجع به ویژگیهای دارو شناسی این میوه نشان داد که دارای خواص ضد آماس و التهاب نیز میباشد.

پژوهشگران میخواستند بدانند که آیا منافع درمانی خرمالوی ژاپنی در مقابله با سرطان روده نیز موثر است یا نه . برای انجام این تحقیق، آنها ۷۰% از عصاره الکل معمولی را از کاسه گل خرمالوی ژاپنی به بیماران مبتلا به سرطان روده تزریق کردند و ثابت شد که رشد سلولهای سالم در آنها مجددآ آغاز گردید و برای مشخص شدن تاثیر این روش، یک رشد سلولی مهم و منظم نیز نقش مهمی در بهبود درمان غده های سرطانی در هنگامی داشت  که بسرعت رشد کرده بودند.

مطالب مرتبط
ده واقعیت در مورد دفع گاز روده یا باد شکم (Fart)

محققین دریافتند که عصاره الکل معمولی بطور موفقیت آمیزی باعث توقف رشد سلولهای سرطانی بوسیله ممانعت از ازدیاد آنها شد و به همین دلیل آنها معتقدند که این ماده، یک عامل موثر درمانی برای مقابله با سرطان روده است.

منافع دیگر خرمالوی ژاپنی

خرمالوی ژاپنی بویژه میوه آن، سرشار از تعدادی از مواد غذایی است که برای افرادی مناسب هستند که بدنبال سلامت بهتر میباشند و در ادامه به بعضی دلائل اشاره میشود که ثابت میکنند که چرا خوردن خرمالوی ژاپنی برای بدن مفید است:

هضم غذا را بهبود می بخشد – محتوای زیاد فیبر در خرمالوی ژاپنی، توانایی بدن را برای هضم غذا و دفع مواد زائد افزایش میدهد و بدین ترتیب مسیر روده را پاک میکند و خطر بیماریهای مرگباری مثل سرطان روده را کاهش میدهد.

مصونیت و مقاومت بدن را افزایش میدهد – خرمالوی ژاپنی حاوی نوعی آنتی اکسیدان است که مراقبت از بدن را در برابر بیماریها زیاد میکند و در جلوگیری از شروع انواع سرطان ها موثر هستند.

فشار خون را کاهش میدهد – خرمالوی ژاپنی دارای پتاسیم است که یک ماده غذایی میباشد که به کنترل فشار خون کمک میکند و به همین دلیل، خرمالوی ژاپنی میتواند به جلوگیری از خطر رشد بیماریهای قلبی و عروقی و فشار خون کمک نماید.

سوخت و ساز بدن را بهبود میدهد – خرمالوی ژاپنی حاوی ویتامین های ب مثل اسید فولیک و تیامین است که به سوخت و ساز مواد غذایی که انسان میخورد، کمک میکند. ویتامین های ب بویژه در تبدیل کربوهیدراتها به انرژی اهمیت دارند و این اطمینان را بوجود می آورند که بدن، سوختی را که برای انجام درست وظایفش نیاز دارد، دریافت میکند و همچنین سطح انرژی و نیروی عضلات را افزایش میدهد.

قدرت بینایی را زیاد میکند – این میوه حاوی مقدار زیادی زگسانتین است که یک رنگدانه گیاهی میباشد که به میزان فراوانی در شبکیه چشم وجود دارد. این ماده شیمیایی دارای خواص آنتی اکسیدانی است که از صدمه پیش از موعد به چشم جلوگیری میکند و شروع فساد ملکولی و بیماری چشمی آب مروارید را به تاخیر می اندازد.

مطالب مرتبط
پیوری (Pyuria) چیست؟ علل، علائم و راه های درمان

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار و لینک دهی مستقیم مجاز می باشد

ارسال یک پاسخ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com