طرز تهیه و دستورالعمل پخت دسر توت فرنگی

0

طرز تهیه و دستورالعمل پخت دسر توت فرنگی

دسر توت فرنگی بدون نیاز به پختن آماده می شود و برای دو نفر کاملا کافی به نظر می رسد. فقط با چند مواد اولیه لازم در زمانی کوتاه می توانید آن را تهیه کنید. آماده کردن یک وعده غذایی در شب می تواند کار سختی باشد.

این دسر بدون نیاز به پختن اماده می شود و برای دو نفر کاملا کافی به نظر می رسد. فقط با چند مواد اولیه لازم در زمانی کوتاه می توانید آن را تهیه کنید. آماده کردن یک وعده غذایی در شب می تواند کار سختی باشد. اگر شما می خواهید عشقتان را تحت تاثیر قرار دهید می توانید در یک وعده این دسر زیبا و خوشمزه را درست کنید و با هم از خوردن ان لذت ببرید.

کره بادام زمینی، نارگیل رنده شده، خرما و روغن نارگیل و اجیل خرد شده مواد لازم برای درست کردن دسر می باشند. خرما و نارگیل شیرین کننده طبیعی برای این دسر می باشد و لازم نیست که از شکر و چیز دیگری برای شیرین شدن ان استفاده کنیم. مخلوطی از خرما و نارگیل و روغن نارگیل و آجیل خورد شده را به ته ظرف فشار دهید. می توانید برای اینکه مواد به دستتان نچسبد کمی دستتان را خیس کنید و یا از قاشق و یا چیز دیگری استفاده کنید. وقتی مواد به صورت یک دست بر روی ظرف قرار گرفتند ان را درون یخچال قرار دهید. روغن نارگیل موجود در این مخلوط باعث چسبیدن مواد به همدیگر می شود.

وقتی که آن را از یخچال در آوردیم می توانیم مواد دیگر لازم را به ان اضافه کنیم. برای مواد دیگر شما باید توت فرنگی تازه خرد شده، شربت افرا و روغن نارگیل و آجیل خیس شده را به مخلوط کن اضافه کنید و این مواد را باهم خوب ترکیب کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس ان را بر روی ماده قبلی که به ظرف فشار داده بودیم قرار دهید و با توت فرنگی خورد شده ان را تزیین کنید.

سپس می توانید ان را به کمک چاقو از قالب در بیاورید. سپس می توانید از خوردن ان لذت ببرید این دسر برای تابستان بسیار مناسب است. می توانید به جای توت فرنگی از میوه های دیگر هم استفاده کنید.

مدت زمان درست کردن این دسر: یک ساعت ربع

این دسر بدون نیاز به وقت زیاد قابل استفاده برای دو نفر می باشد.

وسائل لازم:

مواد اولیه برای پوسته:

  • ۳/۱فنجان بادام زمینی
  • ۳/۱ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده
  • ۸ خرما بدون هسته
  • ۳ قاشق روغن نارگیل اب شده
  • ۴/۱ قاشق نمک دریایی(اختیاری)

مواد لازم برای خامه روی آن:

  • ۳/۲ اجیل را در اب به مدت ۴ ساعت خیس می کنید و سپس آن را خشک کنید.
  • ۲ قاشق غذا خوری شربت افرا
  • ۲ قاشق زوغن نارگیل اب شده
  • ۳/۲ توت فرنگی خرد شده
  • اختیاری: توت فرنگی خرد شده برای تزیین روی کیک

دستورالعمل درست کردن این دسر:

  • روغن نارگیل را به ظرف مورد نظر بریزید و ان را دخش کنید سپس مواد مخلوط شده برای پوسته را روی ان قرار دهید و با قاشق یا دستتان ان را یکدست کنید.
  • سپس مواد لازم برای خامه ان را در مخلوط کن قرار دهید تا به خوبی یک دست شود. می توانید از خرما و آجیل خیس خرد شده هم در ان استفاده کنید تا کمی سفت تر شود.
  • سپس پوره را بر روی تابه بگذارید و برای سفت شدن ان را یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با توت فرنگی های خرد شده ان را تزیین کنید.

نوش جان …

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است.

 

ارسال یک پاسخ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com