آموزش طرز تهیه رولت کیک بستنی

0

رولت کیک بستنی را چگونه درست کنیم؟ اگر این سوال شما هم هست با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه رولت کیک بستنی

۲ قاشق چایخوری و ۱ فنجان آرد

۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۴ عدد سفیده تخم مرغ

۳/۴ فنجان شکر

۴ عدد زرده تخم مرغ

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱ قاشق غذاخوری پودر قند

۱/۴ پیمانه بستنی شکلاتی

طرز تهیه رولت کیک بستنی

۱)فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کرده و قالب را با روغن چرب کنید و ۲ قاشق چایخوری آرد بپاشید و ظرف را تکان دهید تا آرد اضافه آن ریخته شود.

۲)پودر خمیر مایه، ۱ فنجان آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید و با همزن برقی و با سرعت متوسط سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا پف کنند. سرعت همزن را کم کنید و ۱/۲ فنجان شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد.

۳)زرده های تخم مرغ، اسانس وانیل و ۱/۴ فنجان شکر را در کاسه ای بزرگ به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا نرم شده و لیمویی رنگ شوند. ۱/۳ از مخلوط آرد را به نصف سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و در آخر بقیه آرد را نیز اضافه کنید.

۴)مایه آماده شده را در قالب ریخته و روی آن را صاف کنید.

۵)قالب را به مدت ۸ دقیقه در فر بگذارید و پس از پخت، کیک را بر روی حوله ای که مقداری پودر قند پاشیده اید، برگردانده و کیک را با حوله رول کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود.

۶)سپس حوله را از دور کیک باز کنید. رول کیک را نیز باز کرده و روی آن بستنی بریزید و دوباره آن را رول کنید و در یک فویل بپیچید و ۳۰ دقیقه در فریزر گذاشته تا خودش را بگیرد.

مطالب مرتبط
چگونه کیک آوالانچ شکلاتی درست کنیم؟

ارزش غذایی رولت کیک بستنی

کالری: ۳۶۶ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۰۶ کیلو کالری
چربی: ۱۲ گرم
کل قند: ۲۱ گرم
کربوهیدرات: ۶۰ گرم
چربی اشباع شده: ۷ گرم
کلسترول: ۳۲ میلی گرم
سدیم: ۴۴۹ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۱۴۹ میلی گرم
منیزیم: ۲۱ میلی گرم
پتاسیم: ۲۲۹ میلی گرم
فسفر: ۲۶۳ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۹۰ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
کولین: ۱۵ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
ید: ۹ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۲ گرم
مونو چربی: ۴ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۴ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۱۲۲ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.