نحوه درست کردن چیز کیک شکلاتی + ارزش غذایی

0

مواد لازم برای تهیه چیز کیک شکلاتی :

۱۸ عدد بیسکوئیت شکلاتی خرد شده

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده

۳ بسته پنیر خامه ای کم چرب

۱و ۱/۴ فنجان شکر

۱ عدد سفیده تخم مرغ

۱ عدد تخم مرغ کامل

۳/۴ فنجان پودر کاکائو

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱/۲ قاشق چایخوری اسانس بادام

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی

۱) فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و قالب کیک را با روغن چرب کنید.

۲) بیسکوئیت های شکلاتی و کره را در کاسه ای کوچک مخلوط کرده و در کف قالب پرس کنید و ۱۰ دقیقه در فر بگذارید.

۳) پنیر خامه ا ی و شکر را با همزن برقی و با سرعت متوسط مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. سپس سفیده تخم مرغ،تخم مرغ کامل، پودر کاکائو، اسانس وانیل و اسانس بادام و نمک را اضافه کنید و ۵ دیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شوند. این مخلوط را بر روی مواد کراست ریخته و به مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید.

۴) پس از این مدت فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیز کیک، به مدت ۱ ساعت در دمای محیط سرد شود. سپس ۲ ساعت دیگر در یخچال گذاشته تا کاملا سرد شود.

ارزش غذایی چیز کیک شکلاتی

کالری: ۳۰۱ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۲۶ کیلو کالری
چربی: ۱۴ گرم
کل قندهای: ۲۱ گرم
کربوهیدرات: ۴۰ گرم
چربی اشباع شده: ۹ گرم
کلسترول: ۷۲mg
سدیم: ۱۶۶ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۷۱ میلی گرم
منیزیم: ۹ میلی گرم
پتاسیم: ۷۶ میلی گرم
فسفر: ۷۷ گرم
بتا کاروتن: ۲۹ میکروگرم
بیوتین: ۳ میکروگرم
کولین: ۲۸ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فلوراید: ۱ میلی گرم
وزن گرم: ۹۴ گرم
ید: ۵ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۲ میکروگرم
مونو چربی: ۴ گرم
نیاسین معادل: ۲mg
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
دیگر: ۱۸ کیلوگرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۱۲ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۲۹ گرم

مطالب مرتبط
درست کردن خوراک مرغ به سبک ایتالیایی

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.