آموزش طرز تهیه چیز کیک تمشک + ارزش غذایی

0

چیز کیک تمشک را اینگونه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک تمشک

مواد لازم برای کراست:

۱۰ عدد بیسکوئیت کم چرب

۲ قاشق غذاخوری شکر

۱ قاشق غذاخوری کره آب شده

مواد لازم برای چیز کیک:

۱۲ اونس پنیر خامه ای بدون چربی

۸ اونس پنیر نافچاتل

۱و ۱/۴ فنجان پنیر ریکوتای کم چرب

۳ عدد تخم مرغ

۱ فنجان شکر

۱ قاشق غذاخوری بعلاوه ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت

۱ قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده

۱ قاشق چایخوری آب لیموی تازه

۱ بسته ( ۱۰ اونس) تمشک یخ زده و شربت تمشک

۳ فنجان تمشک تازه

طرز تهیه چیز کیک تمشک

۱)برای تهیه کراست، ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب کیک را با اسپری روغن، چرب کنید.

۲)بیسکوئیتها و شکر را در غذاساز بریزید و پودر کنید سپس کره را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را درون قالب ریخته و آن را خوب فشار دهید. قالب را به مدت ۸ دقیقه درون فر بگذارید سپس از فر خارج کرده و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.

۳)پنیر خامه ای کم چرب، پنیر نوفچاتل، پنیر ریکوتا، تخم مرغها، شکر ، ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و رنده پوست لیمو و آب لیمو را در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید و با همزن برقی و با سرعت متوسط آن را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.به مقدار ۲ فنجان از این مخلوط را در کاسه ای متوسط بریزید.

۴)تمشک ها را از صافی رد کنید تا دانه هایش جدا شوند سپس ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را به مخلوط پنیر اضافه و خوب مخلوط کنید. نیمی از این ترکیب را بر روی مواد کراست بریزید و روی آن را با تمشک بپوشانید.

۵)روی قالب را با کاغذ مومی بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید تا ۱ ساعت خنک شود. چیز کیک را به مدت ۳ ساعت یا یک شبانه روز در یخچال نگه دارید سپس به ۱۲ قسمت برش بدهید و با تمشک تازه تزئین کنید.

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک نارگیلی خامه ای

ارزش غذایی چیز کیک تمشک

کالری: ۳۶۶ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۰۶ کیلو کالری
چربی: ۱۲ گرم
کل قند: ۲۱ گرم
کربوهیدرات: ۶۰ گرم
چربی اشباع شده: ۷ گرم
کلسترول: ۳۲ میلی گرم
سدیم: ۴۴۹ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۱۴۹ میلی گرم
منیزیم: ۲۱ میلی گرم
پتاسیم: ۲۲۹ میلی گرم
فسفر: ۲۶۳ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۹۰ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
کولین: ۱۵ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
ید: ۹ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۲ گرم
مونو چربی: ۴ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۴ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۱۲۲ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.