آموزش طرز تهیه کلوچه توت فرنگی + ارزش غذایی

0

کلوچه توت فرنگی را اینگونه درست کنید. با وردنگار همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کلوچه توت فرنگی

۲ فنجان آرد

۴ قاشق چایخوری کره سرد

۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۴/۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۳/۲ فنجان بعلاوه ۱ قاشق غذاخوری باتر میلک کم چرب

۱ قاشق غذاخوری بعلاوه ۳/۱ فنجان شکر

۲ پیمانه توت فرنگی خرد شده

۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال

۱ فنجان ماست یونانی یا ماست وانیلی

۱ قاشق چایخوری اسانس پرتقال

طرز تهیه کلوچه توت فرنگی

۱)فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و قالب کیک را با روغن چرب کنید.

۲)آرد، کره، شکر قهوه ای، پودر خمیر مایه و جوش شیرین را در کاسه ای بزرگ ترکیب کنید و با انگشتان خود آن را ورز دهید..۳/۲ فنجان باتر میلک را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا خمیر شود. خمیر را بر روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید، پهن کنید و با وردنه به ضخامت ۴/۳ اینچ، آن را باز کنید. خمیر را با یک قالب گرد، قالب زده و سپس قالبهای آماده شده را بر روی کاغذ مومی بگذارید و روی آن ها را با قلم مو، باتر میلک بزنید و ۱ قاشق غذاخوری پودر قند بپاشید.

۳)به مدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید و پس از این مدت اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه سرد شوند. کاغذ مومی را از کلوچه ها باز کنید و بگذارید خوب خنک شوند.

۴)توت فرنگی ها، آب پرتقال و ۳/۱ فنجان شکر را در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه به همین حالت بگذارید و گاهی هم بزنید.

۵)ماست و اسانس پرتقال را در کاسه ای مخلوط کنید.

۶)روی یک طرف کلوچه ها، از مخلوط ماست و توت فرنگی گذاشته و لایه بعدی کلوچه را روی آن قرار دهید.

 

ارزش غذایی کلوچه توت فرنگی

کالری: ۶۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۲۶ کیلو کالری
چربی: ۳ گرم
کل شکر: ۶ گرم
کربوهیدرات: ۸ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۸ میلی گرم
سدیم: ۵ میلی گرم
پروتئین: ۱ گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۹ میلی گرم
منیزیم: ۵ میلی گرم
پتاسیم: ۳۳ میلی گرم
فسفر: ۱۱ میلی گرم
اسید فولیک: ۱ میکروگرم
بتا کاروتن: ۳ میکروگرم
بیوتین: ۰ میکروگرم
کولین: ۴ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فولاد: ۱ میکروگرم
ید: ۱ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
دیگر: ۲ کیلوگرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۱ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۲ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

ارسال یک پاسخ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com