چگونه کیک با شیره قند (شهد قند) درست کنیم؟

0

کیک با شیره قند (شهد قند) را اینگونه تهیه کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک با شیره قند (شهد قند)

۲ فنجان آرد

۱ فنجان شکر قهوه ای

۱و ۱/۲ قالب کره

۲ عدد تخم مرغ

۱ فنجان شیره قند

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱ قاشق غذاخوری آب داغ

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه کیک با شیره قند (شهد قند)

۱) آرد، شکر قهوه ای و نمک را مخلوط کنید و به مقدار ۱و ۱/۲ فنجان از این مخلوط را در کناری بگذارید.

۲)در کاسه ای دیگر، ۲/۱ قالب کره آب شده، تخم مرغها، شیره قند، جوش شیرین و آب داغ را مخلوط کنید و در قالب کیک بریزید.

۳)فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۴)مخلوط آرد و شکر و نمک را با کره مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا خوب مخلوط شوند.

۵)این مخلوط را روی مواد درون قالب بریزید و در فر قرار دهید.

۶)با توجه به اندازه قالب خود، میتوانید آن را به مدت ۱۵ دقیقه (برای قالب بزرگ و تخت) و ۴۰ دقیقه( برای قالب کوچک و پر عمق) در فر بگذارید.برای اطمینان از پخت، کاردی را در کیک فرو کنید و اگر چیزی به کارد نچسبید، کیک آماده است.

ارزش غذایی کیک با شیره قند (شهد قند)

کالری: ۲۸۵ کیلوکالری
کالری از چربی: ۱۲۰ کیلو کالری
چربی: ۱۴ گرم
کل قند: ۲۵ گرم
کربوهیدرات: ۳۸ گرم
چربی اشباع شده: ۶ گرم
کلسترول: ۳۸ میلی گرم
سدیم: ۲۰۶ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۵۵ میلی گرم
منیزیم: ۲۸ میلی گرم
پتاسیم: ۱۸۹ میلی گرم
فسفر: ۷۵ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
اسید فولیک: ۲۴ میکروگرم
آلانین: ۰ گرم
آرژنین: ۰ گرم
خاکستر: ۱ گرم
آسپارتات: ۱ گرم
بتا کاروتن: ۱۵ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
بور: ۲ میکروگرم
کلرید: ۸ میلی گرم
کولین: ۱۹ میلی گرم
کروم: ۱ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
سیستین: ۰ گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فلوراید: ۰ میلی گرم
فولاد: ۱۷ میکروگرم
فروکتوز: ۰ گرم
گلوکز: ۲ گرم
گلوتامات: ۱ گرم
گلیسین: ۰ گرم
ید: ۲ میکروگرم
ایزولوسین: ۰ گرم
کیلوژول: ۱۱۹۲ کیلوگرم
لوریک: ۰ گرم
لوسین: ۰ گرم
لینولئیک: ۲ گرم
لویتین زاکسنتین: ۱۴ میکروگرم
لیزین: ۰ گرم
منگنز: ۰ میلی گرم
متیونین: ۰ گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۲ گرم
مونو چربی: ۵ گرم
کربن خالص: ۳۷ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
پالمتیک: ۳ گرم
پالمیتول: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
فنیل آلانین: ۰ گرم
چربی: ۲ گرم
پرولین: ۰ گرم
سلنیوم: ۸ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
نشاسته: ۱ گرم
استاریک: ۱ گرم
ساکارز: ۲۳ گرم
ترئونین: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
تریپتوفان: ۰ گرم
تیروزین: ۰ گرم
والین: ۰ گرم
آب: ۷ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

شاید دوست داشته باشید:

مطالب مرتبط
چگونه کیک سیب و کشمش درست کنیم؟

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

ارسال یک پاسخ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com