چگونه کیک ذرت با سس زغال اخته درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه کیک ذرت با سس زغال اخته

۱ فنجان ذرت زرد

۳/۴ فنجان شکر

۱/۲ فنجان آرد کامل

۱و ۱/۴ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۲ عدد تخم مرغ

۲ عدد سفیده تخم مرغ

۱/۴ فنجان روغن زیتون

۱/۲ فنجان ماست ساده

۱ قاشق غذاخوری پوست رنده شده پرتقال

۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال

۱ پاینت زغال اخته تازه یا فریز شده

۱/۴ فنجان دلستر

۱ قاشق غذاخوری آب پرتقال

طرز تهیه کیک ذرت با سس زغال اخته

۱-جهت تهیه کیک ابتدا فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب گردی را با روغن چرب کنید و در ته قالب کاغذ مومی بیندازید و روی کاغذ را هم چرب کنید.

۲-در یک کاسه بزرگ، ذرت، شکر، آرد،پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.

۳-در کاسه ای کوچک، با یک همزن دستی فلزی، تخم مرغها، سفیده های تخم مرغ، روغن، ماست، رنده پوست پرتقال،و آب پرتقال را مخلوط کنید. سپس این مواد را به ذرت اضافه کنید و هم بزنید ودر قالب مورد نظر بریزید.

۴-قالب را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید. برای اطمینان از پخت، خلال دندانی را در کیک فرو کنید. اگر از ذرات کیک به خلال دندان نچسبد، کیک آماده است.

۵-اجازه دهید تا کیک برای ۳۰ دقیقه خنک شود. سپس از لبه قالب کیک را جدا کنید و کاغذ مومی را از کیک بطور کامل جدا سازید.

۶-برای تهیه سس روی کیک، در ظرفی، زغال اخته، دلستر و آب پرتقال را مخلوط کنید. با حرارت زیاد و به مدت ۱ دقیقه ان را بجوشانید.

۷-حرارت را کم کنید ولی سس از جوش نیفتد و ۵ دقیقه دیگر آن را هم بزنید تا وقتی که زغال اخته نرم شود.

۸-سس را به کناری بگذارید تا خنک شود. سپس می توانید با برش های کیک نوش جان کنید.

مطالب مرتبط
چگونه کیک زنجبیلی با کرم هلو درست کنیم؟

ارزش غذایی کیک ذرت با سس زغال اخته

کالری: ۱۸۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۵۴ کیلو کالری
چربی: ۶ گرم
مجموع شکر: ۱۷ گرم
کربوهیدرات: ۲۹ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۳۶ میلی گرم
سدیم: ۱۷۳ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۴۹ میلی گرم
منیزیم: ۱۷ میلی گرم
پتاسیم: ۹۵ میلی گرم
فسفر: ۴۶ میلی گرم
ویتامین سی : ۶ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: 0mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
ویتامین ب ۱۲ : ۰ میکروگرم
ویتامین D : 0 میکروگرم
الکل: ۱ گرم
بتا کاروتن: ۲۰ میکروگرم
بیوتین: ۳ میکروگرم
کولین: ۲۳ میلی گرم
کروم: ۴ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فلوراید: ۵ میلی گرم
فولات: ۱۰ میکروگرم
غذای فولاد: ۱۰ میکروگرم
وزن گرم: ۹۰ گرم
ید: ۸ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۷ میکروگرم
مونوساکاریدها: ۳ گرم
مونو چربی: ۴ گرم
نیاسین معادل: ۱ میلی گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
فیبر محلول: ۱ گرم
ویتامین کا : ۵ میکروگرم
آب: ۴۱ گرم

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.