کیک زنجبیلی با کرم هلو را اینگونه درست کنید
مواد لازم برای تهیه کیک زنجبیلی با کرم هلو
۱ و ۱/۲ فنجان آرد جو
۳/۴ فنجان آرد کامل
۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱ قاشق چایخوری زنجبیل
۱ قاشق چایخوری دارچین
۱/۲ قاشق چایخوری میخک
کمی نمک
۱/۳ فنجان روغن کانولا
۱/۴ فنجان شیره قند
۱و ۱/۴ فنجان آب جوش
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ عدد تخم مرغ
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱/۴ فنجان شکر
۱/۲ فنجان خامه سنگین سرد
۳ قاشق غذاخوری هلو و انواع مربا
طرز تهیه کیک زنجبیلی با کرم هلو
۱-فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب را با روغن چرب کنید.
۲-در کاسه ای متوسط، آرد جو، آرد کامل، پودر خمیر مایه، زنجبیل، دارچین، میخک، و نمک را مخلوط کنید.
۳-در کاسه ای بزرگ، روغن و شیره قند را ترکیب کنید.
۴-آب را با پودر خمیر مایه ترکیب کنید و به مخلوط شیره قند اضافه کنید.
۵-این مواد را به آرامی و کم کم به مخلوط آرد بیافزایید. تخم مرغ، زرده تخم مرغ و شکر را نیز اضافه و مخلوط کنید و در قالب بریزید.
۶-به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید. پس از اتمام پخت، ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا در قالب خنک شده، سپس از قالب درآورده و بگذارید تا خوب سرد شود.
۷-خامه و مربا ها را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی و با سرعت متوسط، مخلوط کنید تا فرم بگیرند. هنگام سرو کیک از این ترکیب بر روی کیک ریخته و نوش جان کنید.
ارزش غذایی کیک زنجبیلی با کرم هلو
کالری: ۲۵۲ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۲۸ کیلو کالری
چربی: ۱۴ گرم
کل قند: ۱۳ گرم
کربوهیدرات: ۲۹ گرم
چربی اشباع شده: ۴ گرم
کلسترول: ۵۸ میلی گرم
سدیم: ۲۵۶ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۱۱۶ میلی گرم
منیزیم: ۲ میلی گرم
پتاسیم: ۲۲۷ میلی گرم
فسفر: ۴۴ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۰ میلی گرم
ویتامین B12: 0 میکروگرم
ویتامین D: 0 میکروگرم
ویتامین ای : ۲ میلی گرم
آلفا کاروتن: ۱ میکروگرم
بتا کاروتن: ۱۱ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فولات: ۵ میکروگرم
فولاد: ۵ میکروگرم
ید: ۷ میکروگرم
مونو چربی: ۶ گرم
چربی: ۳ گرم
سلنیوم: ۳ میکروگرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
ویتامین K: 10 میکروگرم
آب: ۴۵ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
تاثیر رژیم غذایی کراش (crash diets) بر عملکرد قلب