نحوه درست کردن کیک لیمویی + ارزش غذایی

0

مواد لازم کیک لیمویی

۲و ۱/۴ فنجان آرد

۱و ۱/۴ فنجان شکر

۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۵ قاشق غذاخوری کره

۳ قاشق غذاخوری مارگارین

۱ فنجان خامه ترش

۱/۴ فنجان شیر کم چرب

۲ عدد سفیده تخم مرغ

۱ قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده

۱ قاشق چایخوری اسانس لیمو

۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۳/۴ فنجان پودر قند

۴ قاشق چایخوری آب لیمو تازه

طرز تهیه کیک لیمویی

۱)فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب را با روغن چرب کرده و آرد پاشی کنید.

۲)آرد، شکر، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را در کاسه ای بزرگ خوب مخلوط کنید. کره، مارگارین، خامه ترش، شیر، سفیده های تخم مرغ، رنده پوست لیمو، اسانس لیمو و وانیل را خوب مخلوط کنید و با همزن برقی و با سرعت کم به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. سرعت همزن را کمی زیاد کنید و ۲ دقیقه دیگر به همزدن ادامه دهید تا به رنگ روشنی در بیاید سپس در قالب بریزید.

۳)قالب را به مدت ۵۵ دقیقه در فر بگذارید سپس از فر درآورده و ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.

۴)پودر قند و آبلیمو را در کاسه ای ترکیب کنید و روی کیک بریزید و بگذارید ۲۰ دقیقه بر روی کیک بماند. سپس برش داده و میل کنید.

ارزش غذایی کیک لیمویی

کالری: ۳۵۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۰۴ کیلو کالری
چربی: ۱۲ گرم
مجموع شکر: ۳۳ گرم
کربوهیدرات: ۵۹ گرم
چربی اشباع شده: ۷ گرم
کلسترول: ۶۳ میلی گرم
سدیم: ۲۷۵ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
کلسیم: ۷۰ میلی گرم
منیزیم: ۱۳ میلی گرم
پتاسیم: ۱۳۵ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
وزن گرم: ۱۱۴ گرم
مونو چربی: ۳ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم
نشاسته: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۳۷ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

ارسال یک پاسخ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com