آموزش طرز تهیه کیک هویج با فراستینگ (کرم پنیری) پنیر خامه ای

0

مواد لازم جهت تهیه کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای

۲ فنجان آرد کامل

۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۲ قلشق چایخوری جوش شیرین

۱ قلق چایخوری دارچین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱ فنجان شکر

۲ عدد تخم مرغ

۲ عدد سفیده تخم مرغ

۱/۳ فنجان روغن کانولا

۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱ فنجان باتر میلک یا ماست ساده

۲ فنجان هویج ریز شده

۱/۲ فنجان کشمش طلایی

۱/۲ فنجان آناناس خرد شده

مواد لازم جهت تهیه فراستینگ:

۲ اونس پنیر خامه ای کم چربی

۲ قاشق غذاخوری کره

۱و ۱/۴  فنجان شکر قنادی

۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۳ قاشق غذاخوری گردو یا گردوی آمریکایی ریز شده

طرز تهیه کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده  و دو عدد قالب ۸ سانتی کیک را با روغن چرب کنید.

۲-در کاسه ای متوسط، آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین، و نمک را مخلوط کنید.

۳-در کاسه بزرگتری، با همزن دستی، شکر، تخم مرغ ها، سفیده های تخم مرغ، روغن و اسانس وانیل را خوب مخلوط کنید و باتر میلک یا ماست را اضافه کنید. هویج، کشمش و آناناس را مخلوط کنید. مخلوط آرد را بیافزایید و همه را با هم ترکیب کنید.

۴-خمیر را به طور مساوی در قالب ها بریزید و ۲۵ دقیقه در فر بگذارید.

۵-پس از پخت، به مدت ۳۰ اجازه دهید تا خنک شوند. کیک ها را از لبه قالب ها جدا کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.

۶-برای تهیه فراستینگ، در کاسه ای کوچک، پنیر خامه ای و کره را با همزن برقی و با سرعت زیاد مخلوط کنید. شکر و اسانس وانیل را نیز اضافه کنید.

۷-به همزدن ادامه دهید تا به رنگ روشن در بیایند و نرم شوند.

۸-یک برش از کیک را در بشقاب بگذارید و یک لایه از فراستینگ را روی کیک بمالید ولی اطراف کیک را با فراستینگ پوشش ندهید. برش دیگر کیک را بر روی برش اول گذاشته و باز هم با مواد فراستینگ پوشش دهید. روی کیک را گردو بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای

  • کالری: ۳۸۸ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۱۲۳ کیلو کالری
  • چربی: ۱۴ گرم
  • کل قند: ۴۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۶۲ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۵۴ میلی گرم
  • سدیم: ۴۹۲ میلی گرم
  • پروتئین: ۷ گرم
  • آهن: ۱ میلی گرم
  • روی: ۰ میلی گرم
  • کلسیم: ۱۲۶ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۶ میلی گرم
  • پتاسیم: ۲۸۳ میلی گرم
  • فسفر: ۹۷ میلی گرم
  • ویتامین B1 تیامین: ۱ میلی گرم
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
  • الکل: ۰ گرم
  • بتا کاروتن: ۱۸۳۴ میکروگرم
  • بیوتین: ۵ میکروگرم
  • کولین: ۲۸ میلی گرم
  • کروم: ۰ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۳ گرم
  • فلوراید: ۲ میلی گرم
  • فولات : ۱۵ میکروگرم
  • ید: ۱۵ میکروگرم
  • منگنز: ۰ میلی گرم
  • مولیبدن: ۴ میکروگرم
  • مونوساکاریدس: ۰ گرم
  • مونو چربی: ۶ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
  • امگا ۶: ۳ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
  • چربی: ۴ گرم
  • سلنیوم: ۶ میکروگرم
  • فیبر محلول: ۰ گرم
  • ترانس چرب اسید: ۰ گرم
  • ویتامین کا : ۱۳ میکروگرم
  • آب: ۷۱ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com