آموزش طرز تهیه کیک هویج با فراستینگ (کرم پنیری) پنیر خامه ای

carrot-cake-with-cream-cheese-frosting آموزش طرز تهیه کیک هویج با فراستینگ (کرم پنیری) پنیر خامه ای مواد لازم برای کیک هویج با پنیر خامه ای کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای کیک هویج کالری کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای طرز تهیه کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای طرز تهیه کیک هویج با رویه خامه طرز تهیه کیک هویج ارزش غذایی کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای

مواد لازم جهت تهیه کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای

۲ فنجان آرد کامل

۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۲ قلشق چایخوری جوش شیرین

۱ قلق چایخوری دارچین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱ فنجان شکر

۲ عدد تخم مرغ

۲ عدد سفیده تخم مرغ

۱/۳ فنجان روغن کانولا

۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱ فنجان باتر میلک یا ماست ساده

۲ فنجان هویج ریز شده

۱/۲ فنجان کشمش طلایی

۱/۲ فنجان آناناس خرد شده

مواد لازم جهت تهیه فراستینگ:

۲ اونس پنیر خامه ای کم چربی

۲ قاشق غذاخوری کره

۱و ۱/۴  فنجان شکر قنادی

۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۳ قاشق غذاخوری گردو یا گردوی آمریکایی ریز شده

طرز تهیه کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده  و دو عدد قالب ۸ سانتی کیک را با روغن چرب کنید.

۲-در کاسه ای متوسط، آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین، و نمک را مخلوط کنید.

۳-در کاسه بزرگتری، با همزن دستی، شکر، تخم مرغ ها، سفیده های تخم مرغ، روغن و اسانس وانیل را خوب مخلوط کنید و باتر میلک یا ماست را اضافه کنید. هویج، کشمش و آناناس را مخلوط کنید. مخلوط آرد را بیافزایید و همه را با هم ترکیب کنید.

۴-خمیر را به طور مساوی در قالب ها بریزید و ۲۵ دقیقه در فر بگذارید.

۵-پس از پخت، به مدت ۳۰ اجازه دهید تا خنک شوند. کیک ها را از لبه قالب ها جدا کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.

۶-برای تهیه فراستینگ، در کاسه ای کوچک، پنیر خامه ای و کره را با همزن برقی و با سرعت زیاد مخلوط کنید. شکر و اسانس وانیل را نیز اضافه کنید.

۷-به همزدن ادامه دهید تا به رنگ روشن در بیایند و نرم شوند.

۸-یک برش از کیک را در بشقاب بگذارید و یک لایه از فراستینگ را روی کیک بمالید ولی اطراف کیک را با فراستینگ پوشش ندهید. برش دیگر کیک را بر روی برش اول گذاشته و باز هم با مواد فراستینگ پوشش دهید. روی کیک را گردو بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای

  • کالری: ۳۸۸ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۱۲۳ کیلو کالری
  • چربی: ۱۴ گرم
  • کل قند: ۴۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۶۲ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۵۴ میلی گرم
  • سدیم: ۴۹۲ میلی گرم
  • پروتئین: ۷ گرم
  • آهن: ۱ میلی گرم
  • روی: ۰ میلی گرم
  • کلسیم: ۱۲۶ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۶ میلی گرم
  • پتاسیم: ۲۸۳ میلی گرم
  • فسفر: ۹۷ میلی گرم
  • ویتامین B1 تیامین: ۱ میلی گرم
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
  • الکل: ۰ گرم
  • بتا کاروتن: ۱۸۳۴ میکروگرم
  • بیوتین: ۵ میکروگرم
  • کولین: ۲۸ میلی گرم
  • کروم: ۰ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۳ گرم
  • فلوراید: ۲ میلی گرم
  • فولات : ۱۵ میکروگرم
  • ید: ۱۵ میکروگرم
  • منگنز: ۰ میلی گرم
  • مولیبدن: ۴ میکروگرم
  • مونوساکاریدس: ۰ گرم
  • مونو چربی: ۶ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
  • امگا ۶: ۳ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
  • چربی: ۴ گرم
  • سلنیوم: ۶ میکروگرم
  • فیبر محلول: ۰ گرم
  • ترانس چرب اسید: ۰ گرم
  • ویتامین کا : ۱۳ میکروگرم
  • آب: ۷۱ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

نظرات بسته شده است.

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com