آموزش طرز تهیه کیک هویج با فراستینگ (کرم پنیری) پنیر خامه ای
مواد لازم جهت تهیه کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای
۲ فنجان آرد کامل
۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۲ قلشق چایخوری جوش شیرین
۱ قلق چایخوری دارچین
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان شکر
۲ عدد تخم مرغ
۲ عدد سفیده تخم مرغ
۱/۳ فنجان روغن کانولا
۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۱ فنجان باتر میلک یا ماست ساده
۲ فنجان هویج ریز شده
۱/۲ فنجان کشمش طلایی
۱/۲ فنجان آناناس خرد شده
مواد لازم جهت تهیه فراستینگ:
۲ اونس پنیر خامه ای کم چربی
۲ قاشق غذاخوری کره
۱و ۱/۴ فنجان شکر قنادی
۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۳ قاشق غذاخوری گردو یا گردوی آمریکایی ریز شده
طرز تهیه کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای
۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و دو عدد قالب ۸ سانتی کیک را با روغن چرب کنید.
۲-در کاسه ای متوسط، آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین، و نمک را مخلوط کنید.
۳-در کاسه بزرگتری، با همزن دستی، شکر، تخم مرغ ها، سفیده های تخم مرغ، روغن و اسانس وانیل را خوب مخلوط کنید و باتر میلک یا ماست را اضافه کنید. هویج، کشمش و آناناس را مخلوط کنید. مخلوط آرد را بیافزایید و همه را با هم ترکیب کنید.
۴-خمیر را به طور مساوی در قالب ها بریزید و ۲۵ دقیقه در فر بگذارید.
۵-پس از پخت، به مدت ۳۰ اجازه دهید تا خنک شوند. کیک ها را از لبه قالب ها جدا کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.
۶-برای تهیه فراستینگ، در کاسه ای کوچک، پنیر خامه ای و کره را با همزن برقی و با سرعت زیاد مخلوط کنید. شکر و اسانس وانیل را نیز اضافه کنید.
۷-به همزدن ادامه دهید تا به رنگ روشن در بیایند و نرم شوند.
۸-یک برش از کیک را در بشقاب بگذارید و یک لایه از فراستینگ را روی کیک بمالید ولی اطراف کیک را با فراستینگ پوشش ندهید. برش دیگر کیک را بر روی برش اول گذاشته و باز هم با مواد فراستینگ پوشش دهید. روی کیک را گردو بپاشید و سرو کنید.
ارزش غذایی کیک هویج با فراستینگ پنیر خامه ای
- کالری: ۳۸۸ کیلو کالری
- کالری از چربی: ۱۲۳ کیلو کالری
- چربی: ۱۴ گرم
- کل قند: ۴۴ گرم
- کربوهیدرات: ۶۲ گرم
- چربی اشباع شده: ۳ گرم
- کلسترول: ۵۴ میلی گرم
- سدیم: ۴۹۲ میلی گرم
- پروتئین: ۷ گرم
- آهن: ۱ میلی گرم
- روی: ۰ میلی گرم
- کلسیم: ۱۲۶ میلی گرم
- منیزیم: ۱۶ میلی گرم
- پتاسیم: ۲۸۳ میلی گرم
- فسفر: ۹۷ میلی گرم
- ویتامین B1 تیامین: ۱ میلی گرم
- ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
- ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
- الکل: ۰ گرم
- بتا کاروتن: ۱۸۳۴ میکروگرم
- بیوتین: ۵ میکروگرم
- کولین: ۲۸ میلی گرم
- کروم: ۰ میکروگرم
- مس: ۰ میلی گرم
- فیبر غذایی: ۳ گرم
- فلوراید: ۲ میلی گرم
- فولات : ۱۵ میکروگرم
- ید: ۱۵ میکروگرم
- منگنز: ۰ میلی گرم
- مولیبدن: ۴ میکروگرم
- مونوساکاریدس: ۰ گرم
- مونو چربی: ۶ گرم
- اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
- امگا ۶: ۳ گرم
- اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
- چربی: ۴ گرم
- سلنیوم: ۶ میکروگرم
- فیبر محلول: ۰ گرم
- ترانس چرب اسید: ۰ گرم
- ویتامین کا : ۱۳ میکروگرم
- آب: ۷۱ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است