گنوچی سیب زمینی با سیر ، روغن و پنیر رومیو
مواد لازم برای تهیه گنوچی سیب زمینی با سیر و روغن و پنیر
۳۵۰ گرم گنوچی سیب زمینی
۲ قاشق غذا خوری فوق العاده روغن زیتون
۱/۲ فنجان پیاز خرد شده
۵ پر سیر، نازک برش خورده
۱/۴ فنجان ریحان تازه خرد شده
۱/۴ فنجان پنیر رومو رنده شده
۱/۴ قاشق چای خوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با سیر و روغن و پنیر
یک ظرف بزرگ آب را به یک جوش بیاورید. گنوچی (خمیر سیب زمینی ایتالیایی) را اضافه کنید و طبق دستور بسته طبخ نمایید. به اندازه ۳ قاشق غذاخوری اب را نگه دارید و اجازه دهید بقیه آن بخار شود.
روغن را در یک تابه بزرگ بر روی گرمای متوسط حرارت دهید. موسیر و سیر را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا شروع به قهوه ای شدن کند. گنوچی را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه آن را حرارت دهید. از روی حرارت بردارید و با ریحان، پنیر، آب نمک و فلفل مخلوط کنید. داغ سرو شود.
نوش جان…
ارزش غذایی گنوچی سیب زمینی با سیر و روغن و پنیر
- کالری: ۲۸۴ کیلوکالری
- کالری از چربی: ۹۱ کیلو کالری
- چربی: ۱۰ گرم
- کل شکر: ۶ گرم
- کربوهیدرات: ۴۰ گرم
- چربی اشباع شده: ۳ گرم
- کلسترول: ۱۱ میلی گرم
- سدیم: ۶۳۵ میلی گرم
- پروتئین: ۸ گرم
- کلسیم: ۱۱۹ میلی گرم
- منیزیم: ۷ میلی گرم
- پتاسیم: ۹۰ میلی گرم
- فیبر غذایی: ۲ گرم
- فولات : ۹ میکروگرم
- مونو چربی: ۵ گرم
- اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
- چربی امگا ۶ : ۱ گرم
- چربی: ۱ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است