گنوچی سیب زمینی با سیر ، روغن و پنیر رومیو

rf-generic1-shutterstock_65173543 گنوچی سیب زمینی با سیر ، روغن و پنیر رومیو نحوه پختن گنوچی سیب زمینی مواد لازم برای گنوچی سیب زمینی گنوچی سیب زمینی کالری گنوچی سیب زمینی غذای گیاهی غذای ایتالیایی غذا برای گیاهخواران طرز تهیه گنوچی سیب زمینی ارزش غذایی گنوچی سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه گنوچی سیب زمینی با سیر و روغن و پنیر

۳۵۰ گرم گنوچی سیب زمینی

۲ قاشق غذا خوری فوق العاده روغن زیتون

۱/۲ فنجان پیاز خرد شده

۵ پر سیر، نازک برش خورده

۱/۴ فنجان ریحان تازه خرد شده

۱/۴ فنجان پنیر رومو رنده شده

۱/۴ قاشق چای خوری نمک

۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با سیر و روغن و پنیر

یک ظرف بزرگ آب را به یک جوش بیاورید. گنوچی (خمیر سیب زمینی ایتالیایی) را اضافه کنید و طبق دستور بسته طبخ نمایید.  به اندازه ۳ قاشق غذاخوری اب را نگه دارید و اجازه دهید بقیه آن بخار شود.

روغن را در یک تابه بزرگ بر روی گرمای متوسط ​​حرارت دهید. موسیر و سیر را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا شروع به قهوه ای شدن کند. گنوچی را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه آن را حرارت دهید. از روی حرارت بردارید و با ریحان، پنیر، آب نمک و فلفل مخلوط کنید. داغ سرو شود.

نوش جان…

ارزش غذایی گنوچی سیب زمینی با سیر و روغن و پنیر

  • کالری: ۲۸۴ کیلوکالری
  • کالری از چربی: ۹۱ کیلو کالری
  • چربی: ۱۰ گرم
  • کل شکر: ۶ گرم
  • کربوهیدرات: ۴۰ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۱۱ میلی گرم
  • سدیم: ۶۳۵ میلی گرم
  • پروتئین: ۸ گرم
  • کلسیم: ۱۱۹ میلی گرم
  • منیزیم: ۷ میلی گرم
  • پتاسیم: ۹۰ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۲ گرم
  • فولات : ۹ میکروگرم
  • مونو چربی: ۵ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • چربی امگا ۶ : ۱ گرم
  • چربی: ۱ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

نظرات بسته شده است.

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com