گنوچی سیب زمینی با سیر ، روغن و پنیر رومیو

0

مواد لازم برای تهیه گنوچی سیب زمینی با سیر و روغن و پنیر

۳۵۰ گرم گنوچی سیب زمینی

۲ قاشق غذا خوری فوق العاده روغن زیتون

۱/۲ فنجان پیاز خرد شده

۵ پر سیر، نازک برش خورده

۱/۴ فنجان ریحان تازه خرد شده

۱/۴ فنجان پنیر رومو رنده شده

۱/۴ قاشق چای خوری نمک

۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با سیر و روغن و پنیر

یک ظرف بزرگ آب را به یک جوش بیاورید. گنوچی (خمیر سیب زمینی ایتالیایی) را اضافه کنید و طبق دستور بسته طبخ نمایید.  به اندازه ۳ قاشق غذاخوری اب را نگه دارید و اجازه دهید بقیه آن بخار شود.

روغن را در یک تابه بزرگ بر روی گرمای متوسط ​​حرارت دهید. موسیر و سیر را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا شروع به قهوه ای شدن کند. گنوچی را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه آن را حرارت دهید. از روی حرارت بردارید و با ریحان، پنیر، آب نمک و فلفل مخلوط کنید. داغ سرو شود.

نوش جان…

ارزش غذایی گنوچی سیب زمینی با سیر و روغن و پنیر

  • کالری: ۲۸۴ کیلوکالری
  • کالری از چربی: ۹۱ کیلو کالری
  • چربی: ۱۰ گرم
  • کل شکر: ۶ گرم
  • کربوهیدرات: ۴۰ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۱۱ میلی گرم
  • سدیم: ۶۳۵ میلی گرم
  • پروتئین: ۸ گرم
  • کلسیم: ۱۱۹ میلی گرم
  • منیزیم: ۷ میلی گرم
  • پتاسیم: ۹۰ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۲ گرم
  • فولات : ۹ میکروگرم
  • مونو چربی: ۵ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • چربی امگا ۶ : ۱ گرم
  • چربی: ۱ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

مطالب مرتبط
ته چین قالبی با برنج وحشی و قهوه ای بدون گوشت برای گیاهخواران

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.