آرد اینکورن : مزایا و ارزش تغذیه ای

0

این نوع آرد، جایگزین خوبی برای دانه های حاوی گلوتن است و مقادیر زیادی مواد مغذی دارد.

آرد اینکورن چیست؟

آرد اینکورن ، قدیمی ترین شکل گندم آسیاب شده می باشد و سطح گلوتن کمتری نسبت به آرد گندم سنتی دارد. این آرد مواد مغذی زیادی دارد و در حالی که گلوتن کمی دارود اما هضم آن بسیار ساده است. بنابراین، برای افراد مبتلا به عدم تحمل گلوتن مناسب می باشد ولی برای کسانی که بیماری سلیاک دارند، مناسب نیست.

ارزش تغذیه ای

همانطور که گفته شد مواد مغذی این آرد بسیار قابل توجه است. ۱۰۰ گرم از این آرد بیش ار ۱۴۰۰ کالری انرژی، ۱۸ گرم پروتئین، ۵/۲ گرم چربی و تقریبا ۹ گرم فیبر رژیمی دارد و همچنین منبع خوبی از ویتامین B ، آهن، روی، فسفر، پتاسیم و ویتامین A است. این آرد همچنین حاوی آنتی اکسیدان های خاصی نظیر لوتئین و زاکسنتین می باشد که غالبا از طریق مصرف میوه جات و سبزیجات بدست می اید.

فواید آرد اینکورن 

فواید این آرد عبارتست از:

* حفظ سلامت بینایی

* جلوگیری از دیابت

* تقویت سیستم ایمنی بدن

* مراقبت از پوست

* بهبود عملکرد مغز

* جلوگیری از آلرژی و حساسیت

* کنترل بیماری های قلبی

* افزایش متابولیسم

* جلوگیری از اختلالات کلیوی

فیبر زیاد این آرد احساس سیری در شما ایجاد میکند و در نتیجه وزنتان کاهش می یابد. علاوه بر این، از دیابت نوع ۲ جلوگیری میکند و ظاهر پوست، مو و ناخن و حتی عملکرد مغز را بهبود می بخشد.

برخی مطالعات نشان داده اند که این آرد به متعادل سازی هورمون ها نیز کمک می کند و باعث سلامت باروری می شود. مواد معدنی و ویتامین های این آرد به گردش خون کمک میکنند. این آرد باعث تقویت تراکم استخوان شده و حتی التهابات بدن را که ناشی از بیماری های آریزو، نقرس، سر درد و سندروم روده تحریک پذیر بوجود می آید را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان ها معمولا از استرس پیشگیری می کنند و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کم می کنند.

مطالب مرتبط
6 عارضه جانبی گاباپنتین که شما نباید نادیده بگیرید

تفاوت آرد اینکورن و آرد اسپلت

هر دو جزء گیاهان دارویی محسوب می شوند اما اینکورن نوعی دیپلوئید است در حالیکه اسپلت کونه ای هگزا پلوئید می باشد. اسپلت با وجود کالری کمتر، منگنز بیشتری دارد.

چگونگی مصرف آرد اینکورن 

این آرد را می توانید در پخت و پز نیز استفاده کنید. با این حال اگر می خواهید از این آرد استفاده کنید، مقدار ۲/۱ یا ۳/۱ از مقداری که در دستور آمده، کمتر مصرف کنید.این آرد نسبت به آرد معمولی، گلوتن کمتری دارد.

اختصاصی وردنگار – هر گونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.