آموزش تهیه کیک اسنک شکلاتی به همراه کدو سبز

0

کیک اسنک شکلاتی

آموزش تهیه کیک اسنک شکلاتی به همراه کدو سبز

مواد لازم برای تهیه کیک اسنک شکلاتی

۳/۴ و  ۱فنجان پر آرد شیرینی پزی
۱/۲ قاشق چای خوری پکینگ پودر
۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱/۱ قاشق چایخوری دارچین
۱/۴ قاشق چای خوری نمک
۲ عدد تخم مرغ
۱/۳ فنجان شکر قهوه ای
۱/۲ فنجان ماست ساده
۱/۳ ظرف روغن کانولا
۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۱/۱ فنجان کدو سبز خرد شده
۳/۴ فنجان شکلات

روش تهیه کیک اسنک شکلاتی

فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برسانید . ظرف را با فویل آلومینیومی  بپوشانید و با فویل اضافی ۲ لبه برای استفاده به عنوان دستگیره پس از اینکه کیک پخته می شود درست کنید. پوشش فویل را به روغن پخت و پز آغشته کنید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، پکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را ترکیب کنید.

 در یک کاسه متوسط با هم زن، تخم مرغ، شکر قهوه ای، ماست، روغن و عصاره وانیل را تا زمان نرم شدن ترکیب کنید.  مخمرها و شکلات ها را مخلوط کنید.

 کدو سبز خرد شده را به آرد اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب سفت شود، هم بزنید . به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید، یا تا زمانی که کیک پخته شود و یا پف کند و از ظرف بیرون بزند.

کیک را در ظرف به مدت ۳۰ دقیقه در یک قفسه خنک نگه دارید. با استفاده از دستگیره های فویل از تابه خارج کنید. فویل را دور بیندازید و بگذارید کاملا خنک شود.

ارزش غذایی کیک اسنک شکلاتی

  • کالری: ۱۵۱ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۷۲ کیلو کالری
  • چربی: ۸ گرم
  • مجموع قند ها: ۹ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۸ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کلسترول: ۲۷ میلی گرم
  • سدیم: ۱۳۸ میلی گرم
  • پروتئین: ۳ گرم
  • آهن: ۱ میلی گرم
  • روی: ۰ میلی گرم
  • کلسیم: ۵۵ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۴ میلی گرم
  • پتاسیم: ۱۲۷ میلی گرم
  • فسفر: ۴۵ میلی گرم
  • بتا کاروتن: ۱۵ میکروگرم
  • بیوتین: ۱ میکروگرم
  • فیبر غذایی: ۲ گرم
  • فولاد: ۸ میکروگرم
  • ید: ۶ میکروگرم
  • مونو چربی: ۴ گرم
  • چربی: ۲ گرم
  • سلنیوم: ۳ میکروگرم
  • آب: ۲۴ گرم
مطالب مرتبط
طرز تهیه 3 نوع میلک شیک خوش‌طعم

نوش جان…

اختصاصی وردنگار؛ کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.