آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

0

درست کردن این کیک ها برای پذیرایی در مجالس مناسب است. شکلات فرم گرفته و توت فرنگی های خرد شده، برای تزئین این کیک عاالی است و میتوان برای روز مادر یا ولنتاین تهیه شود. دانه های ژلاتین یا ذرت های شیرین این کیک را برای جشن هالوین یا عید فوق العاده می کند.

مواد لازم برای کیک مخملی قرمز

 

۱ بسته ۱۸ اونسی یا ۵۷۶ گرم پودر کیک قرمز مخملی (یا می توانید پودر کیکی بنا بر سلیقه خود انتخاب کنید که رنگ آن قرمز باشد مثل کیک توت فرنگی)

۱ فنجان سس مایونز

۳ سفیده تخم مرغ بزرگ

۱ فنجان آب

۱ بسته ۸ اونسی خامه قنادی کم چرب (که در دمای اتاق نرم شده باشد)

طرز تهیه کیک مخملی قرمز

 

فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

دو قالب کیک ۸ اینچی را با مقداری روغن چرب کنید و مقداری از پودر کیک را ته قالب بپاشید.

مایونز، پودر کیک و سفیده تخم مرغ را ترکیب کنید و کم کم آب را به مواد بیفزایید تا کاملا یک دست شود.

مخلوط اماده شده را در قالب هایی که آماده کردید بریزید و مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. سپس با یک خلال دندان از پخت کامل کیک مطمئن شوید اگر خلال دندان تمیز از کیک خارج شد کیک اماده است.

اجازه دهید کیک مدت پنج دقیقه در قالب بماند سپس از آن جدا کنید تا کاملا خنک شود.

یک لایه کیک را در ظرف سرو قرار دهید و با نیمی از خامه سطح آنرا بپوشانید و لایه دیگر کیک را روی آن قرار دهید و باقیمانده خامه را روی کیک بریزید و با یک لیسک سطح و دیواره کیک را کاملا با خامه بپوشانید و با تکه های شکلات و توت فرنگی آن را تزیین کنید.

مطالب مرتبط
طرز تهیه‌ی پودینگ لیمویی

ارزش غذایی کیک مخملی قرمز

  • کالری: ۳۴۴ کیلوکالری
  • کالری از چربی: ۱۴۴ کیلوکالری
  • چربی: ۱۶ گرم
  • قند: ۲۳ گرم
  • کربوهیدرات: ۴۷ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۸ میلی گرم
  • سدیم: ۶۴۷ میلی گرم
  • پروتئین: ۴ گرم
  • کلسیم: ۸۰ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۱ گرم
  • فولات : ۳۲ میکروگرم
  • چربی مونو: ۳ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • اسید چرب امگا ۶: ۲ گرم
  • دیگر: ۱۸ کیلوگرم
  • چربی: ۳ گرم
  • فیبر محلول: ۰ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.