آموزش طرز تهیه کیک کاکائویی با یک تخم مرغ
مواد لازم کیک کاکائویی :
۲/۳ فنجان آرد
۲/۳ فنجان شکر
۱/۳ فنجان پودر کاکائو
۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۲/۳ فنجان شیر
۱/۳ فنجان مارگارین
۱ عدد تخم مرغ
۱و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
۱ فنجان شکلات چیپسی
*** زمان پخت ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
طرز تهیه کیک کاکائویی :
یک ظرف آرام پز ۴ نفره را با اسپری روغن چرب کرده، آرد، شکر، پودر کاکائو، خمیر مایه و نمک را در یک ظرف دیگر مخلوط میکنیم .
شیر، کره، تخم مرغ و اسانس وانیل را در ظرف دیگری مخلوط کرده، و آرد را کم کم به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یک دست شود، سپس شکلات چیپسی را اضافه میکنیم و خمیر آماده را در آرام پز میریزیم.
۲ تا ۳ ساعت به دستگاه زمان داده تا کیک پخته شود. زمانیکه نوک کارد را درون کیک برده و ذرات کیک به کارد نچسبیده باشد، کیک آماده است. اجازه میدهیم کیک بدون سرپوش به مدت ۱۵ دقیقه خنک شود. کیک را از ظرف بیرون آورده و بر روی توری گذاشته تا سرد شود و یا درون ظرف خنک شود. سپس کیک را به ۱۲ برش مربع شکل برش می دهیم.
اگر آرام پز در خانه ندارید می توانید مواد کیک را در فنجان ریخته و یک قابلمه را پر از تا کمتر از نیمه پر از آب کرده، فنجان ها را آرام در آن قرار داده، و اجازه دهید تا پخته شوند.
ارزش غذایی کیک کاکائویی :
- کالری: ۱۹۷ کیلو کالری
- کالری از چربی: ۸۳ کیلو کالری
- چربی: ۹ گرم
- کل قندهای: ۲۱ گرم
- کربوهیدرات: ۲۸ گرم
- چربی اشباع شده: ۴ گرم
- کلسترول: ۱۸ میلی گرم
- سدیم: ۱۴۶ میلی گرم
- پروتئین: ۳ گرم
- کلسیم: ۷۲ میلی گرم
- فیبر غذایی: ۲ گرم
- فولات : ۱۹ میکروگرم
- مونو چربی: ۳ گرم
- اسید چرب امگا ۶: ۰ گرم
- چربی: ۱ گرم
- فیبر محلول: ۰ گرم
- ترانس چرب اسید: ۰ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است