افزودن شیر به چای از زرد شدن دندان ها جلوگیری می کند

1

افزودن شیر به چای از زرد شدن دندان ها جلوگیری می کند

درست مانند افزودن شیر به قهوه، برای کاهش رنگ گرفتن دندان، افزودن شیر به چای هم کمک می کند تا از زرد شدن دندان ها جلوگیری کنید و دندان های خود را سفید تر نگه دارید. اکثر مردم ایالات متحده چای خود را با افزودن شیر می نوشند، اما در بسیاری از نقاط جهان هم، مصرف شیر با چای و قهوه رایج است.

در این مقاله که توسط کارشناسان سلامت health وبسایت ورد نگار تهیه شده است در مورد اینکه افزودن شیر به چای از زرد شدن دندان ها جلوگیری می کند بحث شده است:

 

چگونه افزودن شیر به چای سبب کاهش زرد شدن دندان می شود؟

 تئوفلاوین ها و پلی فنل، مولکول های موجود در چای هستند که باعث رنگ گرفتن و زرد شدن دندان های می شوند. این مولکول ها دوست دارند روی دندان ها قرار گیرند و به آنها بچسبند که باعث زرد شدن دندان ها می شوند.

البته این مولکول ها مورد علاقه پروتئین های موجود در شیر به نام کازئین ها هستند که در شیر حیوانات یافت می شود. کازئین، تئوفلاوین و پلی فنل ها را محاصره کرده و آنها را از دندان هایتان دور نگه می دارد تا به آنها نچسبد. این اتصال بین پروتئین شیر و تئوفالوین با چربی شیر افزایش می یابد، بنابراین هر چه مقدار چربی در شیر مصرفی شما، بیشتر باشد، میزان رنگ گرفتن و زرد شدن دندان ناشی از چای خوردن کمتر می شود.

متاسفانه این تاثیر در شیر سویا، شیر بادام یا هر نوع شیر غیر حیوانی دیگری دیده نشده است (حتی با استفاده از شیرهای غیر حیوانی ممکن است دندان ها بیشتر رنگ بگیرند و زرد شوند). اما مطمئنیم که شیر گاو یا هر شیر حیوانی با محتوای چربی بالا باعث کاهش و جلوگیری از زرد شدن دندان ناشی از نوشیدن چای و قهوه می شود.

 

مطالب مرتبط
کاهش وزن خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد

آیا شیر باعث کاهش مزایای سلامتی چای خواهد شد؟

بسیاری از مردم فکر می کنند که چون شیر متصل به تئوفلاوین ها و پلی فنل های دیگر است که برای سلامتی نفع زیادی دارد، اضافه کردن شیر به چای به این معنی است که فنجان چای شما ناسالم تر خواهد شد.

با این حال، مطالعات انجام شده نشان می دهد که در واقع با وجود ترکیب شیر به چای، بدن موفق به جذب ترکیبات سالم چای می شود و هیچ تاثیر منفی از وجود شیر در چای بر بدن دیده نشد. هنگامی که چای به دستگاه گوارش منتقل می شود، بدن شما یک کار بزرگ برای جداسازی شیر از ترکیبات چای انجام می دهد تا آنها را جذب کند.

اگر شما قادر به نوشیدن شیر از حیوانات و استفاده از آن در چای خود هستید، این یک ترفند بسیار شسته و رفته برای حفظ دندان های سفید است.

 

اختصاصی وبسایت وردنگار: کپی تنها با ذکر منبع مجاز است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.