یک صبحانه مقوی: املت تخم مرغ و استیک

0

یک صبحانه مقوی: املت تخم مرغ و استیک

مواد لازم برای تهیه املت تخم مرغ و استیک:

• ۱ قاشق غذاخوری کره
• ۴ تخم مرغ بزرگ
• کمی نمک
• کمی فلفل سفید یا سیاه
• ۱/۴ فنجان استیک پخته شده خرد شده
• ۲ قاشق غذاخوری قارچ خوراکی خرد شده و کباب شد

طرز تهیه املت تخم مرغ و استیک:

یک دیگچه (یا ماهیتابه کوچک) را روی حرارت متوسط گرم کنید.
نصف کره را در ظرف بریزید و به صورت گردشی حرکت دهید تا ذوب شود و حالت کف آلود بگیرد.
در یک کاسه تخم مرغ ها را بزنید تا کاملا یک رنگ شود.
نمک و فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
نصف تخم مرغ های زده شده را در دیگچه بریزید (ظرف باید خیلی گرم باشد) وقتی که سطح زیرین بسته شد، حدودا بعد از سی ثانیه، به طور مداوم دور تادور لبه ی املت را بوسیله ی یک کفگیر بلند کنید و ماهیتابه را کج کنید تا تخم مرغ های نپخته به سطح زیرین جاری شود. حدود یک دقیقه زمان لازم است تا تخم مرغ هادر تمام سطح ماهیتابه بسته شود.
به محض اینکه مخلوط ظاهرا بسته شد، اما هنوز عسلی است، استیک و قارچ سرخ شده را روی تخم مرغ بریزید. کمی صبر کنید و ماهیتابه را از روی اجاق بردارید.
املت را از وسط تا کرده و در یک بشقاب سرو کنید.
اگر مایلید تخم مرغ زیاد بسته شود و روی آن مرطوب نباشد در ظرف را بگذارید ولی آن را سی ثانیه دیگر روی حرارت نگه دارید سپس مواد را روی ان اضافه و از وسط تا کنید.
دیگچه را با یک دستمال کاغذی تمیز و خشک کنید و همین مراحل کار را با باقیمانده کره و تخم مرغ مخلوط شده تکرار کنید.

مطالب مرتبط
چالش ۳۰ روز غذای سالم: آلبالو ترش برای تسکین درد

ارزش غذایی این صبحانه مقوی املت تخم مرغ و استیک:

• کالری: ۲۶۶ کیلو کالری
• کالری از چربی: ۱۷۴ کیلوکالری
• چربی: ۲۰ گرم
• کل قند: ۱ گرم
• کربوهیدرات: ۱ گرم
• چربی اشباع شده: ۸ گرم
• کلسترول: ۴۱۳ میلی گرم
• سدیم: ۲۸۲ میلی گرم
• پروتئین: ۲۱ گرم
• فیبر غذایی: ۰ گرم
• وزن گرم: ۱۴۰ گرم
• ترانس چرب اسید: ۰ گرم

نوش جان

بیشتر بخوانید:

چالش ۳۰ روز غذای سالم: قارچ و افزایش ایمنی بدن

 

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.