آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی
مواد لازم برای تهیه بانت کیک شکلاتی
۱ فنجان خلال بادام
۲ اونس شکلات نیمه شیرین خرد شده
۱و ۱/۲ فنجان شکر
۲و ۱/۳ فنجان آرد همه منظوره
۲/۳ فنجان پودر کاکائو بدون عطر
۲ قاش چایخوری پودر خمیر مایه
۳/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ فنجان شیر
۳/۴ فنجان ماست
۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری شکر قنادی
طرز تهیه بانت کیک شکلاتی
۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.قالب کیک را با روغن چرب کرده و آرد پاشی کنید.
۲- خلال بادام، شکلات، و ۱/۲ فنجان شکر را با همزن کاملا مخلوط کنید. آرد، کاکائو، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و ۱ فنجان شکر را نیز ترکیب کرده، سپس شیر، تخم مرغ، ماست و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۳- مواد را در قالب ریخته و به مدت ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید. برای اطمینان از پخت کیک، خلال دندانی را در کیک فرو کنید، اگر از مواد به آن نچسبید، کیک آماده است.
۴- اجازه دهید تا کیک ۱۰ دقیقه درون قالب خنک شود سپس از قالب درآورده، آن را برش زده و با شکر قنادی تزئین کنید.
ارزش غذایی بانت کیک شکلاتی
- کالری: ۲۶۶ کیلو کالری
- کالری از چربی: ۵۸ کیلو کالری
- چربی: ۶ گرم
- کل شکر: ۳۱ گرم
- کربوهیدرات: ۴۹ گرم
- چربی اشباع شده: ۲ گرم
- کلسترول: ۱ میلی گرم
- سدیم: ۲۶۸ میلی گرم
- پروتئین: ۸ گرم
- فیبر نامحلول: ۱ گرم
- کلسیم: ۱۵۷ میلی گرم
- منیزیم: ۵۷ میلی گرم
- پتاسیم: ۲۹۴ میلی گرم
- فیبر غذایی: ۵ گرم
- وزن گرم: ۱۱۱ گرم
- مونو چربی: ۳ گرم
- امگا ۶ چربی: ۱ گرم
- چربی: ۱ گرم
- فیبر محلول: ۰ گرم
- نشاسته: ۰ گرم
- آب: ۴۶ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است