آموزش طرز تهیه ترتیلای مرغ روبن

0

مواد لازم برای تهیه ترتیلای مرغ روبن

۳/۱ فنجان چاشنی روسی

۴ پیمانه آرد ترتیلا

۶ اونس پنیر سوئیسی

۱ فنجان کلم بروکلی

۶ اونس سینه مرغ تکه شده

۱ قاشق چایخوری روغن کانولا

طرز تهیه ترتیلای مرغ روبن

۱-فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. ورقه های بیکن را به روغن آغشته کنید. ۳/۱ فنجان از سس روسی،۶ اونس پنیر سوئیسی، ۱ فنجان کلم بروکلی و ۶ اونس سینه مرغ رامخلوط کنید و نصف نانهای ترتیلا را با این مخلوط پر کنید و نیمه دیگر نان را بر روی مواد بگذارید و درون تابه قرار دهید. روی نانها و لبه را با روغن آغشته کنید و ۱۰ دقیقه بپزید. پس از پایان پخت، اجازه دهید تا ۵ دقیقه استراحت کرده سپس هر کدام را به ۳ برش تقسیم کنید.

ارزش غذایی ترتیلای مرغ روبن

کالری: ۳۹۹ کیلوکالری
کالری از چربی: ۱۷۰ کیلو کالری
چربی: ۱۹ گرم
کل شکر: ۷ گرم
کربوهیدرات: ۳۴ گرم
چربی اشباع شده: ۶ گرم
کلسترول: ۳۹ میلی گرم
سدیم: ۹۲۱ میلی گرم
پروتئین: ۲۸ گرم
کلسیم: ۴۷۹ میلی گرم
منیزیم: ۱۷ میلی گرم
پتاسیم: ۱۶۶ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فولات DF: 57 میکروگرم
مونو چربی: ۴ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۴ گرم
چربی: ۴ گرم
فیبر محلول: ۱ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

 

مطالب مرتبط
چگونه سوپ جو با گوشت گاو درست کنیم؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.