تهیه سس زردکاری تایلندی

0

تهیه سس زردکاری تایلندی

سس زردکاری تایلندی یک سس متفاوت است و شما از این تفاوت حتما لذت لازم را خواهید برد. از آن استفاده کنید و یا آن را برای هر زمان که می خواهید استفاده کنید، در یخچال و فریزر قرار دهید. این دستورالعمل همچنین شامل چگونگی استفاده از سس برای ساخت غذای تایلندی خوشمزه است.


سس زرد کاری بسیار متنوع است، شما می توانید آن را در انواع گوشت، غذاهای دریایی، سبزی، رشته فرنگی و حتی سوپ امتحان کنید.

این خمیر معطر زرد غذاها را خوشمزه و خوش طعم می کند، به خصوص اگر شما آن را قبل از پخته شدن در غذا بریزید. سس زردکاری تایلندی فوق العاده سالم است. شما می توانید با رنگ زرد زردچوبه، آنتی اکسیدان شگفت انگیز و ضد سرطانی را بسازید.

مواد لازم برای تهیه سس زردکاری تایلندی

۱/۲ تا ۱ ساقه ریواس چرخ شده یا کلم بروکلی
۱تا ۲ فلفل زرد (برش خورده)
۲عدد موسیر (قطعه قطعه)
۱قطعه کوشنه (قطعه قطعه)
۴حبه سیر
۱ قاشق چای خوری گشنیز (زمینی)
۱ قاشق چای خوری زیره (زیره)
۱/۲ قاشق چای خوری دانه زیره
۱/۴ قاشق چایخوری دارچین
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی
۱/۲ قاشق چای خوری رب میگو
۳/۴ قاشق چای خوری زردچوبه
۱ ظرف فلفل سفید
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
۱ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۳ تا ۵ اونس شیر نارگیل

طرز تهیه سس زردکاری تایلندی

تمام مواد را در ظرف غذا یا مخلوط کن قرار دهید. شیر نارگیل بیشتر را به عنوان مایع مورد نیاز برای ترکیب مواد تشکیل دهنده یک رب شل و یا سس به آن ها اضافه کنید. برای بهتر شدن تا ۲ هفته (یا بیشتر) در یخچال قرار دهید.

جایگزینی مواد

اگر شما نمیتوانید چاشنی تازه پیدا کنید، از دو تا سه قاشق غذاخوری برگ ریواس آماده شده یخ زده استفاده کنید.

مطالب مرتبط
چگونه سوپ گوجه فرنگی زمستانی درست کنیم؟

شما می توانید از فلفل قرمز به جای زرد یا ۱/۲ تا ۱ قاشق چای خوری فلفل خرد شده استفاده کنید. ۱/۳ پیمانه پیاز سرخ شده می تواند به جای موسیر استفاده شود. زنجبیل نیز به خوبی کار می کند.

اگر رب میگو ندارید، از یک قاشق غذاخوری اضافی سس ماهی استفاده کنید.

فلفل سیاه را می توان به جای سفید استفاده کرد.

چگونگی استفاده از سس زردکاری تایلندی

محلول رب و سس زردکاری تایلندی را در یک ظرف با برخی از روغن های گیاهی ترکیب کنید. برای مدتی سرخ کنید (حدود ۱ دقیقه) تا معطر شود، سپس ۱ تا ۳ فنجان مرغ یا سبزیجات و همچنین مواد تشکیل دهنده آن یعنی مرغ و سیب زمینی یا گوشت های دیگر، غذاهای دریایی، توفو، گلوتن گندم و یا سبزیجات را اضافه کنید. کمی شیر نارگیل بیشتر را برای سس اضافه کنید.

همیشه پس از افزودن به غذا و اتمام پخت و پز، نمک و شیرینی آن را مزه کنید و سس ماهی یا نمک را به آن اضافه کنید. اگر به اندازه کافی شور و یا شیرین نبود یا بیش از حد شور بود کمی آب لیمو اضافه کنید. شیر نارگیل بیشتر را برای یک سس خامه ای اضافه کنید. قبل از مصرف، گشنیز یا ریحان تازه به آن اضافه کنید.

نوش جان…

اختصاصی وبسایت وردنگار: هرگونه کپی تنها با ذکر لینک وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.