طرز تهیه خوراک لوبیا و ذرت با سس مایونز چیپوتل | غذایی برای گیاهخواران
مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا و ذرت
۱/۴ فنجان سس مایونز کم چرب
۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ
۱/۴ قاشق چای خوری فلفل چیپوتل
۱ می تواند (۱۵ اونس) لوبیای سیاه بدون نمک، شسته و خشک شده
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۱/۲ فنجان دانه های ذرت
۱/۴ فنجان پیاز سرخ شده ریز خرد شده
۳ قاشق غذاخوری نان خرد خشک شده
۱ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
۱/۲ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۴ رول همبرگر کل گندم
گوجه فرنگی قطعه ای (اختیاری)
برگ کاهو (اختیاری)
طرز تهیه خوراک لوبیا و ذرت
سس مایونز، سس گوجه فرنگی و فلفل چیپوتل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
لوبیاهای سیاه را با یک چنگال در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. تخم مرغ، ذرت، پیاز، خرده نان، پودر چیلی و نمک را در آن بریزید. این مخلوط پاتی را در ظرف های کوچک حدود ۱/۲ فنجان تقسیم کنید.
روغن را در یک تابه بزرگ بر روی گرمای متوسط حرارت دهید. پاتی ها را اضافه کنید و آن را به مدت ۴ دقیقه از هر طرف تفت دهید یا تا زمانی که ترد و گرم شود. به صورت رول با سس مایونز و چیپوتل سرو کنید، در صورت تمایل، گوجه فرنگی و کاهو هم به آن اضافه کنید.
ارزش غذایی خوراک لوبیا و ذرت
- کالری: ۳۲۱ کیلو کالری
- کالری از چربی: ۱۰۹ کیلو کالری
- چربی: ۱۲ گرم
- کل شکر: ۷ گرم
- کربوهیدرات: ۴۴ گرم
- چربی اشباع شده: ۲ گرم
- کلسترول: ۵۸mg
- سدیم: ۵۸۷ میلی گرم
- پروتئین: ۱۱ گرم
- کلسیم: ۱۰۴ میلی گرم
- منیزیم: ۸۷ میلی گرم
- پتاسیم: ۴۰۶ میلی گرم
- فیبر غذایی: ۸ گرم
- فولات : ۳۶ میکروگرم
- مونو چربی: ۴ گرم
- اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
- اسید چرب امگا ۶: ۲ گرم
- چربی: ۲ گرم
- فیبر محلول: ۱ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است