هندوانه قرمز و بستنی: دسر خوشمزه باب میل بچه ها

0

دسر هندوانه: هندوانه قرمز و بستنی با طعم ذغال اخته: دسر خوشمزه باب میل بچه ها در شب یلدا

مواد لازم برای تهیه دسر هندوانه:

– ۱ هندوانه
– ۶ اونس بستنی بلوبری
– ۱۰ اونس بستنی لیمو
– ۱۴ اونس بستنی تمشک
اندازه بستنی ها را می توانید به اندازه لازم تهیه کنید. فقط به نسبت بستنی ها دقت کنید.

طرز تهیه دسر هندوانه

١.یک هندوانه را از وسط برش دهید. مغز هندوانه را از وسط هندوانه خارج کنید. به طرف پوست سفید هندوانه را تا جایی که امکان دارد بتراشید.
٢. بستنی میوه ای با طعم بلوبری (زغال اخته) را در کف پوسته هندوانه قراردهید. با استفاده از یک کاردک سطح آنرا صاف کنید.
٣.مرحله دو را با بستنی تمشک و لیمویی تکرار کنید.

مرحله بعد

برای مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا منجمد شود. سپس از فریزر خارج کرده و پس از برش آنرا سرو کنید.
این واقعا ساده و راحت است. برای شروع شدن کار، هندوانه را نصف و تمام میوه داخل آن را خارج کنید.
من از یک اسکوپ زن، استفاده کردم و مغز هندوانه را به صورت گلوله ای در آوردم. بنابراین ما می توانیم از آن برای یک سالاد هندوانه و پنیر فتا نیز استفاده کنیم. یا در دسرهای دیگر شب یلدا مصرف کنیم.
کمی بلوبری هم به آن اضافه کنید. شما یک دسر هندوانه شیرین و خوش طعم بلوبری (زغال اخته) و سفید و قرمز خواهید داشت.

کار رو با چیزهای ساده ادامه دهید

من از بستنی با طعم های مختلف استفاده کردم. با اسکوپ بستنی را خارج کنید و به صورت لایه لایه در پوست هندوانه قرار دهید. در صورت لزوم بین لایه بندی آنرا فریز کنید تا بستنی آب نشود یا رنگ های بستنی شروع به رنگ شدن و رقیق شدن نکند.

مطالب مرتبط
آموزش ساخت سبد تزئینی هندوانه برای شب یلدا+ویدئو

هندوانه پرشده با بستنی را حداقل یک ساعت یا تا زمانی که منجمد شود فریز کنید. هندوانه نصف شده را دوباره نصف کنید و به صورت لایه لایه برش دهید. از این دسر هندوانه لذت ببرید و یک شب یلدای فوق العاده داشته باشید.

نوش جان

شاید علاقه مند باشید:

چگونه یک هندوانه را به یک ظرف نوشیدنی شب یلدا تبدیل کنیم

۵ راه سریع برای تزئین انار شب یلدا

طرز تهیه یخمک هندوانه برای شب یلدا

آموزش ساخت سبد تزئینی هندوانه برای شب یلدا+ویدئو

اختصاصی وبسایت وردنگار: هرگونه کپی تنها با ذکر لینک وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.