آموزش طرز تهیه رشته پلو – شامی خوشمزه برای شب عید نوروز

0
آیا شما هم امسال تصمیم گرفته اید که برای شب عیدتان، رشته پلو تهیه کنید؟ آیا می دانید چگونه باید این غذای محبوب شب عیدی را تهیه کنید؟ ما در این مقاله از وردنگار، به آموزش نحوه پخت رشته پلو می پردازیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه رشته پلو مخصوص ۶ نفر

  • ۳ پیمانه  برنج
  • ۲ پیمانه رشته پلویی
  • ۱عدد سیب‌زمینی درشت
  • ۱ پیمانه سویا دانه ریز
  •  ۲  /۱ ۱پیمانه کشمش پلویی
  • ۱ پیمانه گردو خرد شده
  • ۵ ق س پیاز داغ
  • ۲ /۱ ق چ زردچوبه
  • ۲ /۱ ق چ ادویه
  • ۲ /۱ ق چ دارچین
  •  زعفران دم کرده
  •  به میزان لازم
  • کمی روغن و نمک لازم

طرز تهیه رشته پلو

۱. برنج را از قبل بشویید و با مقداری نمک بخیسانید. رشته‌های پلویی را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید .

٢.  در قابلمه‌ای مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بریزید. وقتی دانه برنج آماده و نرم شد رشته‌ها را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. بعد از یکی دو جوش برنج را آبکشی کنید.

٣.  کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را قرار دهید. برنج و رشته را هم در قابلمه بریزید. کمی آب و روغن روی آن بریزید و دم کنید.

۴.  کشمش‌ها را شسته و با کمی روغن تفت دهید. مغز گردوها را هم با مقدارخیلی کم روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

۵.  سویا را خیس کرده و آب آن را کامل بگیرید. بعد با ٢ قاشق پیاز داغ تفت دهید. زردچوبه، ادویه، دارچین وکمی زعفران را همراه میزان لازم نمک اضافه کنید.

۶.  سیب‌زمینی را شسته پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید یا با قالب به صورت شکوفه‌های کوچک قالب بزنید. بعد از شستن و خشک کردن، در روغن سرخ کنید. سپس آنها را در صافی بریزید تا روغن اضافی‌شان خارج شود .

مطالب مرتبط
غذایی برای گیاهخواران | پاستا بدون گوشت با سبزیجات پخته شده

٧.  بعد از دم کشیدن پلو مقداری از آن را با زعفران مخلوط کنید. نهایتا رشته پلو را در دیس کشیده با پلو زعفرانی، سویای تفت داده شده، کشمش، مغز گردو و شکوفه‌های سیب‌زمینی تزیین کنید.

برترین ها

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.