روانشناسی رنگ : چگونه رنگ لباس بر رفتار شما تاثیر می گذارد؟

0

روانشناسی رنگ : برای اکثر افراد پوشیدن لباس فقط یک کار صبحگاهی است ولی بهتر است در این عقیده تجدید نظر کنند. در نظر بگیرید که برای روز خود چه اهدافی دارید و متناسب با آن رنگ لباس خود را انتخاب کنید:

در نظر بگیرید که چگونه می خواهید دیگران را تحت تاثیر قرار دهید و متناسب با آن رنگ لباس را انتخاب کنید. اگر به کمد لباس خود بروید طرح خاصی از رنگ ها را در لباس ها خود مشاهده می کنید. همه افراد در هنگام خرید تمایل به خریدن یک رنگ خاص دارند. کمد لباس بعضی افراد ممکن است فقط رنگ های تیره باشد و بعضی دیگر از رنگ های مختلف برای لباس خود استفاده می کنند. اما آیا تا به حال به این فکر کردید که رنگ هایی که می پوشید، دیگران را تحت تاثیر قرار می دهد؟

چیزی که شما می پوشید در نحوه رفتار دیگران با شما تاثیر گذار است. رنگ هایی که برای پوشیدن انتخاب می کنید نا خوداگاه با روان شما هماهنگ می شود. همان طور که انجلا رایت متخصص روانشناسی رنگ می گوید رنگ های مناسب باعث می شود که در طول روز اعتماد به نفس و قوی به نظر برسیم. شما می توانید متناسب با هدفی که در روز دارید  به سراغ کمد خود بروید و لباس خود را انتخاب کنید.

روانشناسی رنگ مشکی: جدیت و قطعیت

برای چندین دهه لباس مشکی به  عنوان لباس رسمی در نظر گرفته می شد. برای همین است که وقتی ملاقات رسمی دارید و یا برای مصاحبه کاری می روید به سراغ لباس های تیره می روید. سیاه بیانگر قدرت و جدیت و همین طور پیچیدگی  به خصوص در یک محیط کاری می باشد. مشکی هم چنین باعث لاغر تر دیده شدن شما هم می شود و می تواند در افزایش اعتماد به نفس شما کمک کند.

مطالب مرتبط
14 نشانه که خبر از آسیب جدی رابطه زناشویی را می دهد

روانشناسی رنگ قرمز: اعتماد به نفس و توجه گرفتن

قرمز بیانگر هیجانات و احساسات می باشد. اگر شما برای یک جلسه کاری و یا کسب و کار برنامه ریزی می کنید و در عین حال می خواهید همه توجهات بر شما باشد بهتر است قرمز را انتخاب کنید. شما با این لباس از نظر دیگران قدرتمند و جذاب به نظر می رسید. لباس قرمز خصوصا برای روزهایی که نیاز دارید اعتماد به نفس بالایی داشته باشید مناسب است. هم چنین لباس قرمز برای زمانی که شما با کسی قرار دارید بسیار مناسب است.

روانشناسی رنگ سفید: قابل اعتماد و صادقانه

وقتی می خواهید قابل اعتماد تر به نظر برسید بهتر است از رنگ سفید استفاده کنید چون با کمال زیادی همراه است. اگر شما به اتاق رییس احضار شدید رنگ سفید می تواند به نفع شما عمل کند.

روانشناسی رنگ صورتی: دوستانه و صمیمی

به نظر نمی رسد کسی از صورتی لذت نبرد. صورتی بیانگر نشاط و شیطنت می باشد. صورتی می تواند تشدید کننده ی برخی خصوصیات شما باشد. می توانید از قرمز روشن هم استفاده کنید. این رنگ باعث می شود که جذاب و دوستانه به نظر برسید.

روانشناسی رنگ آبی: آرام بخش و اطمینان بخش

اگر یک روز استرس زا داشتید بهتر است از  آبی روشن استفاده کنید. این رنگ باعث آرامش اعصاب شما و اطرافیان می شود. آبی آسمانی باعث لاغر تر دیده شدن شما هم می شود. می توانید لباس آبی روشن را برای بالا تنه و لباس ابی تیره تر را برای نیمه پایین بدن خود انتخاب کنید. در یک دفتر کسب و کار می توانید از یک جین آبی تیره استفاده کنید و در یک محیط حرفه ای تر انتخاب یک دامن بلند ابی روشن انتخاب مناسبی است.

مطالب مرتبط
چرا استیو جابز در ذهن ها ماندگار شد؟

برای اکثر افراد پوشیدن لباس فقط یک کار صبحگاهی است ولی بهتر است در این عقیده تجدید نظر کنید. در نظر بگیرید که برای روز خود چه اهدافی دارید و متناسب با ان رنگ لباس خود را انتخاب کنید. بهتر است برای تنوع به فروشگاه بروید و رنگ هایی را انتخاب کنید که تا به حال از آن ها استفاده نمی کردید. این کار تاثیر مثبتی بر روی روحیه شما می گذارد.

سعی کنید به هنگام صبح و انتخاب لباس فقط به شرایط اب و هوایی توجه نکنید و حتما به تقویم خود مراجعه کنید و لباس خود را متناسب با شرایط روز انتخاب کنید.

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.