رول های انجیری خانگی و آموزش طرز تهیه آن
مواد لازم برای تهیه رول های انجیری خانگی
۱۸ عدد انجیر خشک بدون ساقه
۳/۴ فنجان کشمش
۱و ۱/۲ فنجان آب
۴ قاشق غذاخوری آب
۱/۳ فنجان شکر دانه ریز
۱/۴ قاشق چایخوری هل
۱و ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره
۱ فنجان سبوس جو
۱/۴ فنجان شکر قهوه ای
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ فنجان کره خرد شده
طرز تهیه رول های انجیری خانگی
۱-فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم و قالب را با روغن چرب کنید.
۲-انجیر ها را ریز کنید و در غذاساز بریزید. کشمش ها را اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را در تابه ریخته و با ۱و ۱/۲ فنجان آب، شکر و دارچین حرارت دهید.شعله را کم کنید تا بپزند. حدود ۱۵ دقیقه هم بزنید تا بپزند و از روی حرارت بردارید.
۳-آرد ، سبوس جو، شکر قهوه ای، و نمک را مخلوط کنید و هم بزنید سپس کره را اضافه کنید.آب را یک قاشق یک قاشق اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر گلوله شود و فرم بگیرد.
۴-خمیر را بر روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید و نصف کنید و هر نصف خمیر را به دو مربع مستطیل ۳ *۲۴ پهن کنید. نصفی از مخلوط انجیر راوسط خمیر بگذارید.با دقت خمیر را روی انجیر ها برگردانید و لبه اه را به کناره خمیر بچسبانید و رول کنید و برش دهید و روی کاغذ مومی بگذارید.
۵-قالب را ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی خمیر قهوه ای شود. سپس از فر خارج کرده و ۲ دقیقه زمان بدهید تا کاملا سرد شود.
ارزش غذایی رول های انجیری خانگی
کالری: ۱۱۹ کیلو کالری
کالری از چربی: ۳۵ کیلو کالری
چربی: ۴ گرم
کل قندهای: ۱۳ گرم
کربوهیدرات: ۲۲ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۹ میلی گرم
سدیم: ۲۶ میلی گرم
پروتئین: ۲ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۳۲ میلی گرم
منیزیم: ۲۰ میلی گرم
پتاسیم: ۱۶۳ میلی گرم
فسفر: ۴۱ میلی گرم
بتا کاروتن: ۸ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فولات DF: 3 میکروگرم
مواد غذایی فولاد: ۳ میکروگرم
فولاد: ۳ میکروگرم
وزن گرم: ۵۰ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
نیاسین معادل: ۱mg
فیت چربی: ۰ گرم
سلنیوم: ۲ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
نشاسته: ۱ گرم
آب: ۲۲ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
طرز تهیه تخم مرغ ابری: صبحانه ای عالی و مقوی برای بچه ها
طرز تهیهی کوفته تبریزی بدون گوشت (گیاهی- وگان)
آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی