رول های انجیری خانگی و آموزش طرز تهیه آن

0

مواد لازم برای تهیه رول های انجیری خانگی

۱۸ عدد انجیر خشک بدون ساقه

۳/۴ فنجان کشمش

۱و ۱/۲ فنجان آب

۴ قاشق غذاخوری آب

۱/۳ فنجان شکر دانه ریز

۱/۴ قاشق چایخوری هل

۱و ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره

۱ فنجان سبوس جو

۱/۴ فنجان شکر قهوه ای

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱/۲ فنجان کره خرد شده

طرز تهیه رول های انجیری خانگی

۱-فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم و قالب را با روغن چرب کنید.

۲-انجیر ها را ریز کنید و در غذاساز بریزید. کشمش ها را اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را در تابه ریخته و با ۱و ۱/۲ فنجان آب، شکر و دارچین حرارت دهید.شعله را کم کنید تا بپزند. حدود ۱۵ دقیقه هم بزنید تا بپزند و از روی حرارت بردارید.

۳-آرد ، سبوس جو، شکر قهوه ای، و نمک را مخلوط کنید و هم بزنید سپس کره را اضافه کنید.آب را یک قاشق یک قاشق اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر گلوله شود و فرم بگیرد.

۴-خمیر را بر روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید و نصف کنید و هر نصف خمیر را به دو مربع مستطیل ۳ *۲۴ پهن کنید. نصفی از مخلوط انجیر راوسط خمیر بگذارید.با دقت خمیر را روی انجیر ها برگردانید و لبه اه را به کناره خمیر بچسبانید و رول کنید و برش دهید و روی کاغذ مومی بگذارید.

۵-قالب را ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی خمیر قهوه ای شود. سپس از فر خارج کرده و ۲ دقیقه زمان بدهید تا کاملا سرد شود.

ارزش غذایی رول های انجیری خانگی

کالری: ۱۱۹ کیلو کالری
کالری از چربی: ۳۵ کیلو کالری
چربی: ۴ گرم
کل قندهای: ۱۳ گرم
کربوهیدرات: ۲۲ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۹ میلی گرم
سدیم: ۲۶ میلی گرم
پروتئین: ۲ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۳۲ میلی گرم
منیزیم: ۲۰ میلی گرم
پتاسیم: ۱۶۳ میلی گرم
فسفر: ۴۱ میلی گرم
بتا کاروتن: ۸ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فولات DF: 3 میکروگرم
مواد غذایی فولاد: ۳ میکروگرم
فولاد: ۳ میکروگرم
وزن گرم: ۵۰ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
نیاسین معادل: ۱mg
فیت چربی: ۰ گرم
سلنیوم: ۲ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
نشاسته: ۱ گرم
آب: ۲۲ گرم

مطالب مرتبط
چگونه کیک گیلاس شکلاتی درست کنیم؟

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

آموزش طرز تهیه کیک لیمویی

طرز تهیه تخم مرغ ابری: صبحانه ای عالی و مقوی برای بچه ها

طرز تهیه‌ی کوفته تبریزی بدون گوشت (گیاهی- وگان)

آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.