چگونه با مصرف جو دوسر از ریفلاکس اسید معده جلوگیری کنیم

جو دوسر نوعی غلات است که اغلب برای خنثی کردن اسید معده و همچنین رهایی از علائم ریفلاکس اسید معده مورد استفاده  قرار می گیرد. علاوه بر این، می تواند ترشح اسید معده و گرسنگی را کاهش دهد. همچنین باعث جذب اسیدیته از غذا می شود تا از رفلاکس اسید جلوگیری کند. جودوسر فاقد چربی است و غنی از تیامین، نیاسین، ویتامین B6، ریبوفلاوین و فیبر است . بر اساس تحقیقاتی که انجام گرفته، مصرف فیبر باعث کاهش خطر ریفلاکس اسید معده می شود.

در اینجا چند راه حل برای استفاده از جو دوسر به منظور جلوگیری از ریفلاکس اسید معده به طور طبیعی را ذکر می کنیم:

درمان ریفلاکس اسید معده

درمان شماره ۱: کوکی ها بلغور جو دوسر

دستورالعمل

  • عدد۳ موز رسیده را مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
  • ۱/۴ فنجان دانه کنجد را  بر روی اجاق گاز برشته کنید تا زمانی که به اندازه کافی طلایی شوند.
  • دانه های کنجد را با  مخلوط موز ، ۲ عدد تخم مرغ کامل، ½ فنجان شکر قهوه ای، ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل و ۱/۴ قاشق چایخوری خ نمک مخلوط کنید.
  • سپس، به مخلوط  بالا،۲ فنجان آرد، ۱ فنجان جو  و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه اضافه کنید.
  • توپ های کوچکی از این خمیر را بر روی کاغذ روغنی بگذارید. دقت کنید که کوکی ها باید در حدود ۲ اینچ با یکدیگر فاصله داشته باشند.
  • مقداری کشمش روی هر کوکی بریزید.
  • در حدود ۱۰ یا ۱۵ دقیقه با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت اجازه دهید تا پخته و طلایی شوند.
  • بگذارید کوکی ها سرد شده و سپس میل کنید

توجه:

بهتر است کوکی ها را بعنوان دسر، بعد از شام مصرف کنید تا سطح اسید معده، کاهش پیدا کند.

درمان شماره ۲:  مصرف جودوسر و گردو

دستورالعمل

مطالب مرتبط
شکلات تیره ممکن است بینایی را افزایش دهد
  • ۱ فنجان بلغور جو دوسر را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل و ۱/۴ یا ۱/۲ فنجان گردو را اضافه کنید.
  • روی مواد را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید.
  • صبح روز بعد، شیر و انواع توت ها را به این مخلوط اضافه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

درمان شماره ۳: بلغور جو دوسر و شیر

دستورالعمل

  • جودوسر را با حرارت متوسط و به مدت ۵ دقیقه برشته کنید.
  • هنگامی که جو دوسر قهوه ای شد و بویی شبیه پاپ کرن پیدا کرد، حرارت را خاموش کنید.
  • ۱/۲ فنجان آب، ۱/۲ فنجان شیر و ۱.۵ قاشق چای خوری  شکر قهوه ای و کمی نمک را اضافه کنید.
  • به مدت ۵ یا ۷ دقیقه با حرارت متوسط اجازه دهید تا پخته شوند.
  • هنگامی که به خوبی پخته شدند، ۱ قاشق چای خوری کره را اضافه کنید.
  • از این غذا به عنوان صبحانه برای جلوگیری از ریفلاکس اسید معده می توانید استفاده کنید.

بیشتر بدانید:

نظرات بسته شده است.