چگونه سالاد استیک ماندارین درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه سالاد استیک ماندارین

۱ و ۱/۲ کیلو گوشت استیک

۱ قوطی شاه بلوط

۱/۲ بسته سالاد کلم

۱ قوطی پرتقال ماندارین

۱/۴ فنجان آب پرتقال

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز

۱/۲ فنجان سس سالاد کنجد و زنجبیل

۲ قاشق چایخوری روغن کنجد تست شده

طرز تهیه سالاد استیک ماندارین

در یک کیسه زیپ لاک، آب پرتقال، فلفل قرمز، ۴/۱ فنجان سس سالاد، و ۱ قاشق چایخوری روغن کنجد را مخلوط کنید.گوشت را در کیسه بگذارید و در کیسه را ببندید و ۴ ساعت یا یک شبانه روز در یخچال بگذارید.گریل یا منقل را روشن کنید.

گوشت را از داخل مواد بیرون آورید و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه هر طرف استیک را سرخ کنید.سپس برشهای نازکی بدهید. در یک کاسه، شاه بلوط، سالاد کلم، ۱/۴ سس سالاد و ۱ قاشق چایخوری روغن کنجد را مخلوط کنید.

این مواد را ۵ دقیقه در یک تابه حرارت دهید سپس بر روی برشهای استیک بریزید. یالاد کلم را در یک ظرف بزرگ ریخته و برشهای استیک را روی سالاد قرار دهید. از سس آماده شده روی استیک بریزید و با برشهای پرتقال تزیین کنید.

ارزش غذایی سالاد استیک ماندارین

کالری: ۲۷۴ کیلوکالری
کالری از چربی: ۱۱۱ کیلو کالری
کالری از Satfat: 26 کیلو کالری
چربی: ۱۳ گرم
مجموع قند ها: ۹ گرم
کربوهیدرات: ۱۵ گرم
چربی اشباع شده: ۳ گرم
کلسترول: ۳۷ میلی گرم
سدیم: ۱۶۴ میلی گرم
پروتئین: ۲۷ گرم
فیبر غذایی: ۴ گرم
مونو چربی: ۳ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
آب: ۲۲۲ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

آموزش طرز تهیه کیک لیمویی

طرز تهیه تخم مرغ ابری: صبحانه ای عالی و مقوی برای بچه ها

مطالب مرتبط
کیک قهوه رز را اینگونه درست کنید

طرز تهیه‌ی کوفته تبریزی بدون گوشت (گیاهی- وگان)

آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.