آموزش طرز تهیه ساندویچ بیکن و سالاد تخم مرغ
مواد لازم برای تهیه ساندویچ بیکن و سالاد تخم مرغ
۶ عدد تخم مرغ
۱/۳ فنجان کرفس خرد شده
۱/۳ فنجان سس مایونز
نمک و فلفل به میزان لازم
۸ برش نان جو
۸ برش بیکن پخته
۸ برگ کاهو
۴ برش گوجه فرنگی
طرز تهیه ساندویچ بیکن و سالاد تخم مرغ
۱-تخم مرغ ها را در قابلمه ای بگذارید و حدود ۱و ۱/۲ پیمانه آب بریزید و روی حرارت قراردهید تا بجوشد. به محض اینکه به جوش آمد از روی حرارت بردارید و زیر آب سرد بگیرید تا سرد شود.
۲-تخم مرغ ها را پوست گرفته و ریز کنید و با کرفس و سس مایونز مخلوط کنید و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
۳-نان تست را به همراه بیکن در ماکروویو گرم کنیدو ۲ قاشق غذاخوری از سالاد تخم مرغ را روی بیکن بگذارید و روی بیکن، را باکاهو، گوجه فرنگی تزیین کنید و یک برگ نان تست دیگر رویش قرار دهید. مابقی سالاد تخم مرغ را برای وعده دیگر در یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی ساندویچ بیکن و سالاد تخم مرغ
کالری: ۲۱۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۳۲ کیلو کالری
چربی: ۱۵ گرم
کل شکر: ۲ گرم
کربوهیدرات: ۷ گرم
چربی اشباع شده: ۴ گرم
کلسترول: ۲۴۰ میلی گرم
سدیم: ۵۴۹ میلی گرم
پروتئین: ۱۳ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۵۱ میلی گرم
منیزیم: ۲۱ میلی گرم
پتاسیم: ۲۰۱ میلی گرم
فسفر: ۲۰۸ میلی گرم
B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
بتا کاروتن: ۳۳۳ میکروگرم
بیوتین: ۱۳ میکروگرم
کولین: ۱۸۸ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
وزن گرم: ۱۱۴ گرم
ید: ۳۲ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱۱ میکروگرم
مونوساکاریدها: ۱ گرم
مونو چربی: ۴ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
چربی: ۲ گرم
سلنیوم: ۲۵ میکروگرم
ویتامین K: 34 میکروگرم
آب: ۷۸ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
طرز تهیه تخم مرغ ابری: صبحانه ای عالی و مقوی برای بچه ها
طرز تهیهی کوفته تبریزی بدون گوشت (گیاهی- وگان)
آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی