چگونه سوپ جو با گوشت گاو درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه سوپ جو با گوشت گاو

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ کیلو گوشت گاو بدون استخوان

۳ حبه سیر

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه

۲ قاشق چایخوری پودر سیر

۳ عدد کرفس خرد شده

۱ عدد پیاز خرد شده

۱عدد کدو سبز خرد شده

۳/۴ فنجان جو

۱ قاشق چایخوری آویشن خشک

۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

۲ بسته گوشت گاو

۱ قوطی سوپ گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ جو با گوشت گاو

۱-روغن را در تابه ای ریخته و حرارت دهید. گوشت گاو را بهمراه سیر سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای دربیاید.

۲-سپس گوشت را درون آرام پز بگذارید. سایر مواد را نیز اضافه و خوب مخلوط کنید.

۳- در ظرف را گذاشته و به مدت ۶ تا ۸ ساعت با حرارت کم یا ۴ ساعت با حرارت زیاد بپزد.

ارزش غذایی سوپ جو با گوشت گاو

کالری: ۳۲۵ کیلوکالری
کالری از چربی: ۶۹ کیلو کالری
چربی: ۸ گرم
کل قندهای: ۸ گرم
کربوهیدرات: ۳۸ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۵۰ میلی گرم
سدیم: ۹۴۴ میلی گرم
پروتئین: ۳۲ گرم
پتاسیم: ۷۰۲ میلی گرم
فیبر غذایی: ۹ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

آموزش طرز تهیه کیک لیمویی

طرز تهیه تخم مرغ ابری: صبحانه ای عالی و مقوی برای بچه ها

طرز تهیه‌ی کوفته تبریزی بدون گوشت (گیاهی- وگان)

آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

مطالب مرتبط
آماده کردن چند نوع دسر بدون نیاز به پختن

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.