چگونه سوپ جو با گوشت گاو درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه سوپ جو با گوشت گاو
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ کیلو گوشت گاو بدون استخوان
۳ حبه سیر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
۲ قاشق چایخوری پودر سیر
۳ عدد کرفس خرد شده
۱ عدد پیاز خرد شده
۱عدد کدو سبز خرد شده
۳/۴ فنجان جو
۱ قاشق چایخوری آویشن خشک
۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
۲ بسته گوشت گاو
۱ قوطی سوپ گوجه فرنگی
طرز تهیه سوپ جو با گوشت گاو
۱-روغن را در تابه ای ریخته و حرارت دهید. گوشت گاو را بهمراه سیر سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای دربیاید.
۲-سپس گوشت را درون آرام پز بگذارید. سایر مواد را نیز اضافه و خوب مخلوط کنید.
۳- در ظرف را گذاشته و به مدت ۶ تا ۸ ساعت با حرارت کم یا ۴ ساعت با حرارت زیاد بپزد.
ارزش غذایی سوپ جو با گوشت گاو
کالری: ۳۲۵ کیلوکالری
کالری از چربی: ۶۹ کیلو کالری
چربی: ۸ گرم
کل قندهای: ۸ گرم
کربوهیدرات: ۳۸ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۵۰ میلی گرم
سدیم: ۹۴۴ میلی گرم
پروتئین: ۳۲ گرم
پتاسیم: ۷۰۲ میلی گرم
فیبر غذایی: ۹ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
طرز تهیه تخم مرغ ابری: صبحانه ای عالی و مقوی برای بچه ها
طرز تهیهی کوفته تبریزی بدون گوشت (گیاهی- وگان)
آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی