طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و لوبیا

0

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و لوبیا

مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه فرنگی و لوبیا

دانه ها:
یک ظرف لوبیای قهوه ای یا لوبیای سفید کوچک که به مدت یک شب خیسانده شده است
یک عدد پیاز ریز شده
۴ حبه سیر خرد شده
۲ عدد فلفل قرمز
نمک
سوپ:
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون تقسیم شده است، به علاوه روغن زیتون بیشتر برای اضافه کردن در صورت نیاز
۳۰ گرم آب گوجه فرنگی خرد شده،
۲/۱ قاشق چای خوری (یا بیشتر) فلفل قرمز خرد شده
نمک
یک عدد پیازخرد شده
۱ عدد پیاز رازیانه و ذرت خرد شده
۴ حبه سیر، بسیار نازک برش خورده
۱ قاشق غذاخوری سرکه
۴ فنجان سوپ سبزیجات کم نمک
۱ دسته برگ چغندر، ساقه حذف شده و برگ ها به قطعات تقسیم می شوند
بادام خرد شده برشته شده (برای مصرف)

آماده سازی

لوبیا، پیاز، سیر و برگ های چغندر را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و آب سرد را به اندازه ۲ لیوان اضافه کنید. نمک را اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید. پختن را تا زمانیکه دانه های لوبیا جوش می خورند اما هنوز هم شکل خود را حفظ کرده اند به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه ادامه دهید. لوبیا را می توان ۳ روز پیش آماده کرد و اجازه داد خنک شود.

سوپ گوجه فرنگی و لوبیا

ظرف را روی حرارت کم قرار دهید. دو قاشق چایخوری روغن در یک ظرف متوسط بریزید. گوجه فرنگی را اضافه کنید، ۲/۱ قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز و نمک و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید، تا زمانی که کاملا در آب حل شوند، حدود ۵ دقیقه طول می کشد. گوجه فرنگی ها را له و تکه تکه کنید، و به هم زدن ادامه دهید، تا زمانی که گوجه فرنگی به طور کامل حل شود. حال آن ها را به یک ظرف منتقل کنید.

مطالب مرتبط
شامی سالم و پر انرژی با ماهی قزل آلا

۲ قاشق غذاخوری دیگر روغن به یک ظرف در حد متوسط اضافه کنید. در صورت لزوم، پیاز، رازیانه، سیر و برگ چغندر و یا دیگر فلفل قرمز را اضافه کنید. آن ها را سرخ کنید و هم بزنید تا زمانی که سبزیجات سرخ و قهوه ای شوند که ۸-۱۰ دقیقه طول می کشد.

سرکه ها و گوجه فرنگی ها را با هم مخلوط کنید و به لوبیا های پخته شده اضافه کنید و بجوشانید. سپس لوبیا را خارج کنید و برگ چغندر را به آن اضافه کنید (برای یک سوپ غلیظ تر، از نصف سوپ به همراه ۲ فنجان مایع شیرینی پزی استفاده کنید). به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا طعم ها ترکیب شوند.
درست قبل از مصرف، برگ چغندر را سرخ کنید. سوپ را به کاسه منتقل کنید، روی آن را با روغن بادام تزئیین کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.