سینه کبابی بوقلمون یا استیک بوقلمون :یک شام خوشمزه و بی نظیر

2

سینه کبابی بوقلمون یا استیک بوقلمون :یک شام خوشمزه و بی نظیر

در این متن آموزشی که توسط کارشناس آشپزی وبسایت وردنگار تهیه شده است می خواهیم طرز تهیه شام خوشمزه ای را به شما ارائه دهیم. با آماده کردن این غذاهای سالم و متنوع می توانید سلامت خود و فرزندانتان را به نحو بسیار مطلوبی بهبود ببخشید. امید است از این شام نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم برای تهیه سینه کبابی بوقلمون یا استیک بوقلمون

• ۱/۲ قاشق چای خوری آویشن خشک
• ۱/۲ قاشق چای خوری مرزه خشک
• ۱/۲ قاشق چایخوری مرزنجوش خشک شده
• ۱/۲ قاشق چایخوری رزماری خشک
• ۱/۴ قاشق چای خوری نمک دریا
• ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه
• ۱/۲ قاشق چای خوری پودر لیموترش
• نصف سینه

طرز تهیه سینه کبابی بوقلمون یا استیک بوقلمون

حرارت فر را به دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت برسانید و اجازه دهید خوب گرم شود.
گیاهان، نمک، فلفل و چاشنی لیمو را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید.
بوقلمون را بشویید و روی یک سطح به راحتی تمیز و خشک کنید. بخش هایی از پوست را از گوشت به آرامی جدا کنید، یک چیزی شبیه جیب برای قرار دادن گیاهان و کره ایجاد کنید.
کره را بر روی بوقلمون و زیر و روی پوست بمالید. مخلوط گیاهی میکس شده را داخل و زیر پوست قرار دهید.
سینه بوقلمون را درون کاغذ فویل پیچیده و اجازه دهید تا کباب شود. چیزی در حدود ۴۵-۵۵ دقیقه لازم است.
سینه بوقلمون کباب شده را از فر خارج کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه قبل از برش در دمای اتاق به حال خود بماند.

ارزش غذایی این شام خوشمزه: سینه کبابی بوقلمون یا استیک بوقلمون

• میزان کالری: ۶۵۲ کیلو کالری
• میزان کالری از چربی: ۸۳ کیلو کالری
• چربی: ۹ گرم
• کربوهیدرات: ۱ گرم
• چربی اشباع شده: ۵ گرم
• کلسترول: ۳۴۹میلی گرم
• سدیم: ۵۱۱ میلی گرم
• پروتئین: ۱۳۲ گرم
• پتاسیم: ۱۵۹۲ میلی گرم
• فیبر غذایی: ۱ گرم
• وزن کل: ۵۴۷ گرم
• ترانس چرب اسید: ۰ گرم

مطالب مرتبط
طرز تهیه سالاد خوشمزه مرغ

نوش جان

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.