تغییرات شب باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان زنان می شود

0

شب کاری باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان زنان می شود

کار کردن در شیفت شب، به مدت طولانی، با ضعف سلامتی همراه است. این الگوی کاری می تواند برای زنان خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد. این نتایج آخرین تحقیقات تا به امروز، در این مورد می باشد.

محققان دریافتند که زنانی که در به مدت زیادی، مشغول به کار در شیفت شب بودند، تقریبا پنج برابراحتمال ابتلا به سرطان در آنها، نسبت به زنانی که چنین الگوی کاری نداشتند، بیشتر بود.

محققان بر این باورند که زنان مبتلا به سرطان های خاص در معرض خطر ابتلا به سرطان پوست، سرطان پستان و سرطان معده قرار دارند.

محقق ارشد این تحقیقات، دکتر Xuelei Ma از مرکز پزشکی غرب چین در دانشگاه سیچوان چین و همکارانش اخیرا یافته های خود را در مجله سرطان اپیدمیولوژی، بیومارکرها و پیشگیری گزارش کرده اند.

با توجه به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، نزدیک به ۱۵ میلیون نفر در ایالات متحده، الگوهای کاری نامنظم، از جمله شیفت شبانه دارند.

تحقیقات پیشین نشان داده است که کار در شیفت شب می تواند ریتم روزانه ما را به شدت مختل کند. این ساعت داخلی است که فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن را در یک چرخه ۲۴ ساعته تنظیم می کند و در درجه اول به نور و تاریکی در محیط پاسخ می دهد.

کار در شیفت شب با پیامدهای سلامتی ضعیف، از جمله چاقی، بیماری قلبی و انواع سرطان مرتبط است.

در مطالعه جدید، دکتر Xuelei Ma و همکارانش در پی کسب اطلاعات بیشتر در مورد ارتباط بین کار بلندمدت شبانه و خطر ابتلا به سرطان تلاش کردند.

با تغییرات شب کاری خطر کلی سرطان ۱۹ درصد افزایش یافته است

محققان با به دست آوردن یک متاآنالیز از ۶۱ مطالعه به یافته های خود رسیدند. این شامل مجموع ۳۹۰۹،۱۵۲ شرکت کننده و بیش از ۱۱۴،۰۰۰ فرد مبتلا به سرطان بود. افراد شرکت کننده از آسیا، استرالیا، اروپا و آمریکای شمالی بودند.

مطالب مرتبط
بهترین قرص های کنترل بارداری برای PCOS یا سندروم تخمدان پلی کیستیک

این تیم از این داده ها برای ارزیابی کارکرد بلندمدت شبانه با خطر ابتلا به ۱۱ نوع سرطان استفاده کرد.

در یک تجزیه و تحلیل جداگانه، محققان بررسی کردند که آیا شیفت شبانه در میان پرستاران زن با خطر شش نوع سرطان ارتباط دارد.

به طور کلی، مطالعه جدید نشان داد که زنانی که در طولانی مدت طولانی به کار در شیفت شب مشغول بودند، در معرض افزایش خطر ابتلا به سرطان تا حدود ۱۹ درصد بودند، در مقایسه با زنانی که کار شیفت شب به طور دائمی را نداشتند.

علاوه بر این، محققان دریافتند که زنانی که در طولانی مدت طولانی به کار در شیفت شب مشغول بودند ۴۱ درصد بیشتر احتمال ابتلا به سرطان پوست، ۳۲ درصد خطر ابتلا به سرطان پستان و ۱۸ درصد خطر ابتلا به سرطان معده با آنها همراه بود.

محققان گزارش دادند که در یک تجزیه و تحلیل دوز واکنش، نشان داده شده است که هر ۵ سال کار اضافی در شبانه با افزایش ۳.۳ درصدی خطر سرطان پستان همراه است.

تحقیقات بیشتری نشان داد که ارتباط بین شیفت کاری شب و خطر ابتلا به سرطان پستان تنها برای زنانی که در آمریکای شمالی یا اروپا زندگی می کردند، بیشتر بود.

دکتر Xuelei Ma گفت: “ممکن است که زنان در این مکان ها دارای سطوح بالاتر هورمون جنسی باشند، که به طور چشمگیری با سرطان های مرتبط با هورمون مانند سرطان سینه مرتبط است.”

شیفت شب عامل خطر برای سرطان های رایج

از تحلیل تنها پرستاران زن، محققان دریافتند که کار طولانی مدت در شیفت شب با خطر ۵۸ درصد بیشتر سرطان پستان، ۳۵ درصد افزایش خطر ابتلا به سرطان معده و ۲۸ درصد بیشتر خطر ابتلا به سرطان ریه مرتبط است.

با توجه به دلایل احتمالی افزایش خطر ابتلا به سرطان در پرستاران زن، ما گمان می بریم که این زنان ممکن است به علت حرفه خود تحت آزمایش غربالگری قرار گیرند.

مطالب مرتبط
سرطان پستان : یک رژیم کم چربی ممکن است میزان بقای فرد به زندگی را بهبود بخشد

دکتر Xuelei Ma همچنین گفت: “یکی دیگر از توضیحات احتمالی برای افزایش خطر ابتلا به سرطان در این جمعیت ممکن است مربوط به شرایط شغلی پرستاری در شیفت شب باشد، مانند شیفت های شدیدتر.”

به طور کلی، دانشمندان می گویند که یافته های آنها نشان می دهد که برای محافظت از سلامت زنان شاغل، به ویژه کسانی که سالها مشغول به کاردر شیفت شب هستند، باید بیشتر انجام شود.

دکتر Xuelei Ma اظهار کرد: “مطالعه ما نشان می دهد که کار در شیفت شبانه به عنوان یک عامل خطر برای سرطان های رایج در زنان به شمار می رود. این نتایج ممکن است به ایجاد و اجرای اقدامات موثر برای محافظت از زنان شاغل در شیفت شب کمک کند.

او افزود که امیدوار است که این تحقیق تشویقی باشد برای تحقیقات و مطالعات در گروه های بزرگتر تا ارتباط بین کار بلندمدت در شیفت شب و سرطان را در میان زنان تأیید کند.

اختصاصی وبسایت وردنگار: هرگونه کپی تنها با ذکر لینک وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.