آموزش طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

0

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی زنجبیلی

۲ فنجان آرد همه منظوره

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱ قاشق چایخوری دارچین

۱ قاشق چایخوری زنجبیل

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱/۲ قاشق چایخوری جوز هندی تازه

۳/۴ فنجان کره

۳/۴ فنجان شکر قهوه ای

۱ عدد تخم مرغ

۱/۲ فنجان شیره قند

مقداری شکر قنادی( اختیاری)

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲-در کاسه ای متوسط، آرد، جوش شیرین، دارچین، زنجبیل، نمک، و جوز هندی را مخلوط کنید.

۳-در کاسه ای بزرگتر، با همزن برقی و با سرعت متوسط، کره و شکر قهوه ای را ۳ دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن شود. تخم مرغ و شیره قند را اضافه کنید. مخلوط آرد را به این مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۴-از خمیر توپ های کوچکی درست کنید و روی کاغذ مومی بگذارید و ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا به رنک قهوه ای روشن دربیایند. سپس از فر خارج کرده و ۲ دقیقه بگذارید تا سرد شوند. در صورت تمایل میتوانید روی کوکی ها را با پودر شکر تزیین کنید.

ارزش غذایی شیرینی زنجبیلی

کالری: ۵۲ کیلوکالری
کالری از چربی: ۲۰ کیلو کالری
چربی: ۲ گرم
کل قندهای: ۴ گرم
کربوهیدرات: ۸ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۹ میلی گرم
سدیم: ۴۱ میلی گرم
پروتئین: ۱ گرم
آهن: ۰ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۱۰ میلی گرم
منیزیم: ۸ میلی گرم
پتاسیم: ۵۴ میلی گرم
فسفر: ۸ میلی گرم
اسید فولیک: ۶ میکروگرم
بتا کاروتن: ۴ میکروگرم
بیوتین: ۰ میکروگرم
کولین: ۲ میلی گرم
فیبر غذایی: ۰ گرم
فلوراید: ۰ میلی گرم
فولات Df: 8 میکروگرم
غذای فولاد: ۱۲ میکروگرم
فولاد: ۲ میکروگرم
وزن گرم: ۱۳ گرم
ید: ۰ میکروگرم
لوتئین زاکسانتیین: ۶ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۰ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
فیت چربی: ۰ گرم
سلنیوم: ۲ میکروگرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۲ گرم

مطالب مرتبط
چگونه کیک نعنایی درست کنیم؟

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.