طرز تهیه صبحانه مقوی تست فرانسوی با موز و بادام

0

طرز تهیه صبحانه مقوی تست فرانسوی با موز و بادام

در این متن آموزشی که توسط کارشناس آشپزی وبسایت وردنگار تهیه شده است می خواهیم طرز تهیه صبحانه خوشمزه ای را به شما ارائه دهیم. با آماده کردن صبحانه های متنوع می توانید سلامت خود و فرزندانتان را به نحو بسیار مطلوبی بهبود ببخشید.

طرز تهیه تست فرانسوی با موز و بادام

مدت زمان لازم برای آماده کردن تست فرانسوی با موز و بادام که یک صبحانه مقوی است، ۱۰ دقیقه می باشد. موادی که برای تهیه این صبحانه لازم دارید در ادامه ذکر شده است.

مواد لازم جهت تهیه تست فرانسوی با موز و بادام:

۱ تخم مرغ

۴/۱ فنجان شیر بدون چربی

۲/۱ قاشق چای خوری عصاره وانیلی

۲ برش نان گندم کامل

۴/۳ موز، تکه تکه شده

۲ قاشق غذا خوری ماست ساده

۱ قاشق غذاخوری برنج بادام

طرز تهیه تست فرانسوی با موز و بادام:

در یک ظرف پهن اما کم عمق، تکه های نان را به صورت صاف و تخت، کنار هم بچینید.

تخم مرغ، شیر و وانیل را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شود.

یک ظرف متوسط  که در آن از اسپری پخت و پز (اسپری روغن) استفاده شده را روی حرارت متوسط قرار دهید.

 نان را در مخلوط تخم مرغ قرار داده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هر طرف آن را بپزید و تا زمانی که هر دو طرف قهوه ای و ترد شوند.

روی آن را با موز، ماست و بادام تزئین کنید.

اطلاعات تغذیه ای تست فرانسوی با موز و بادام:

  • کالری: ۳۶۵ کیلوکالری
  • کالری حاصل از چربی: ۸۹ کیلو کالری
  • چربی: ۱۰ گرم
  • مجموع قند: ۱۹ گرم
  • کربوهیدرات: ۴۹ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کلسترول: ۱۸۹ میلی گرم
  • سدیم: ۳۳۲ میلی گرم
  • پروتئین: ۲۱ گرم
  • فیبر غذایی: ۷ گرم
  • وزن گرم: ۲۹۲ گرم
مطالب مرتبط
طرز تهیه کیک گاتوشا

اختصاصی وبسایت وردنگار: کپی تنها با ذکر منبع مجاز است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.