طرز تهیه بیف استراگانف
بیف استراگانف از جمله غذاهای روسی است که در حال حاضر دیگر نمیتوان آن را صرفاً یک غذای روسی در نظر گرفت چرا که در بسیاری از کشورهای جهان به گونههای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. در کشور خودمان نیز کم نیستند کسانی که در طول ماه چند بار این غذا را چه در منزل و چه در رستوران مصرف میکنند. در این نوشتار میخواهم به آموزش طرز تهیه بیف استراگانف بپردازم، بنابراین اگر دوستدارِ این غذایِ خوشطعم اید اما برای نوشجان کردن آن مجبور به رفتن به رستوران هستید، این نوشتار را از دست ندهید. طرز تهیه این غذا بسیار آسان بوده و لذا با فراگیری آن دیگر از نیاز به رستورانرفتن جهت خوردن بیف استراگانف رها خواهید شد. با ما در وردنگار همراه باشید.
بیف استراگانف
مدتزمان تهیه:
۴۵ دقیقه
مواد لازم:
- نصف فنجان آرد
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ۸۰۰ گرم گوشت بدون استخوان گاوِ قطعه قطعه شده
- نصف فنجان کره
- نصف فنجان پیاز ریز شده
- ۲۵۰ گرم قارچ ریز شده
- ۲ فنجان عصاره مرغ
- ۱ فنجان خامه ترش
- ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۱ قاشق چای خوری سس ووسترشر
- ۳ قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
طرز تهیه بیف استراگانف
مرحله اول:
آرد و نمک و فلفل را ترکیب کرده و پس از آن، مادهی حاصله را به گوشت بمالید.
مرحله دوم:
سپس گوشت را با یک چهارم از کره داخل ماهیتابه ریخته و سرخ کنید.
مرحله سوم:
در این مرحله گوشت را درآورده و پیازها را سرخ کنید. پس از این قارچها را به پیازها اضافه کرده و اجازه دهید ۳ تا ۵ دقیقه سرخ شوند.
مرحله چهارم:
سپس عصاره مرغ را اضافه کنید.
مرحله پنجم:
در مرحله پنجم گوشتی که کنار گذاشته بودید را به ماهیتابه اضافه کرده و اجازه دهید بپزد. پختن را تا جایی ادامه دهید که گوشت ترد شود، بنابراین اجازه ندهید که گوشت خیلی پخته شود. ۳ الی ۱۰ دقیقه برای این مرحله کافی است.
مرحله ششم:
خامه ترش و سس ووسترشر و رب گوجه فرنگی را ترکیب کنید. مقداری از عصاره مرغ را هم به این ترکیب اضافه کنید. سپس آن را به ماهیتابه اضافه کرده و به هم بزنید. دست آخر می توانید مقداری جعفری هم روی آن بپاشید.
نوش جان.
اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است