طرز تهیه لازانیا کلاسیک

0

لازانیا کلاسیک غذایی خاص برای افرادی خاص است. این غذای خوش‌طعم با وجود آن که خیلی سریع‌پخت نیست و حدود ۲ ساعت زمان برای پخت آن لازم است اما باز هم می‌توان آن را در زمره‌ی غذاهای فوری قرار داد. در این نوشتار از وردنگار به طرز تهیه لازانیا کلاسیک پرداخته خواهد شد و سعی بر آن خواهد بود که تک تک مراحل آن به خوبی توضیح داده شوند. اگر از دست غذاهای روتین خسته شده‌اید این نوشتار را از دست ندهید تا با طرز تهیه لازانیا کلاسیک آشنا شوید.

لازانیا کلاسیک

مناسب برای:

۶ نفر

زمان مورد نیاز برای پخت:

حدود ۲ ساعت

موارد لازم برای سس:

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نیم کیلو سوسیس ایتالیایی
  • ۱ عدد پیاز زرد متوسطِ ریز شده
  • ۲ حبه سیر ریز شده
  • نمک
  • فلفل
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • مقداری گوجه فرنگی ریز شده و پوست‌کنده شده

مواد لازم برای لازانیا:

  • نمک
  • ۷۰۰ گرم پنیر موتزارلای رنده شده
  • ۲ فنجان پنیر ریکوتا
  • ۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • یک چهارم فنجان خامه سنگین
  • مقداری فلفل
  • ۸۰۰ گرم رشته لازانیا
  • روغن زیتون

طرز تهیه

مرحله اول:

ابتدا سس را درست کنید. برای این کار روغن را در یک ظرف داغ کنید و سپس سوسیس‌ها را به آن اضافه نمایید. برای ۵ دقیقه اجازه دهید سرخ شود.

مرحله دوم:

پس از سرخ شدن سوسیس‌ها، نوبت به اضافه کردن پیاز و سیر و نمک و فلفل است. آن‌ها را اضافه کرده و به هم بزنید. پس از آن که پیازها نرم شدند و پیش از آن که رنگ‌شان به رنگ قهوه‌ای درآید رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و برای ۲ دقیقه به هم بزنید.

مرحله سوم:

در این مرحله با استفاده از دست، گوجه‌های ریز شده را به مواد قبلی اضافه کنید و به هم بزنید. این فرآیند حدود ۲۰ دقیقه به طول خواهد انجامید.

مطالب مرتبط
سینه کبابی بوقلمون یا استیک بوقلمون :یک شام خوشمزه و بی نظیر

مرحله چهارم:

حال نوبت به آماده کردن لازانیا رسیده است. برای این کار ابتدا درجه حرارت فر را روی ۳۷۵ درجه گذاشته و یک ظرف پر از آب شور را در آن قرار دهید.

مرحله پنجم:

هنگامی که مرحله چهارم را انجام دادید، یک فنجان پنیر موتزارلا را در یک ظرف متوسط ریخته و کنار بگذارید. مقدار باقی مانده از موتزارلا را به همراه ریکوتا، ۱ فنجان پارمزان و خامه ترکیب کرده و فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. این ترکیب را نیز کنار بگذارید.

مرحله ششم:

رشته‌های لازانیا را در همان ظرف آب جوش قرار دهید تا بپزند. همین که نرم شوند کافی است و بنابراین نیازی نیست زمانی طولانی برای پختن آن‌ها صرف کنید، صرفاً ۴ دقیقه کافی است. به هنگام آب کشی رشته‌ها، مقداری روغن زیتون به آن‌ها بمالید تا مبادا به یکدیگر بچسبند.

مرحله هفتم:

در انتهای یک ظرف ۳ لیتری با قاشق کمی سس ریخته و یک لایه از رشته‌ها را روی آن قرار دهید.

روی این لایه از رشته‌ها مقدار بسیار کمی سس ریخته و مقدار بسیار کمی هم از مخلوط پنیرها که قبلا کنار گذاشته بودید. پس از این یک لایه‌ی دیگر رشته گذشته و به همین ترتیب تا سه بار انجام دهید. یعنی رشته بگذارید و سس و مخلوط پنیرها را بریزید و دوباره رشته بگذارید و … .

دست‌آخر یک فنجان موتزارلایی که کنار گذاشته بودید را روی آن ریخته و اگر دوست داشتید مقداری هم پارمزان بریزید.

مرحله هشتم:

در این مرحله ظرف را با فویل پوشانده و در فر قرار دهید. صبر کنید تا زمانی که سس از کناره‌های ظرف بیرون بزند (حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه).

پس از این فویل را باز کرده و دما را به ۴۵۰ درجه افزایش دهید. ۱۵ دقیقه صبر کنید و سپس ظرف را از فر بیرون بیاورید.

مطالب مرتبط
املت به سبک مدیترانه ای

اکنون لازانیا کلاسیک آماده‌ی مصرف است.

نوش جان…

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.