طرز تهیه مرغ زنجبیلی
این نوشتار از وردنگار به آموزش طرز تهیه مرغ زنجبیلی میپردازد. مرغ زنجبیلی یک غذای بسیار خاص بوده و میتواند یک انتخاب عالی برای کسانی باشد که از دستِ غذاهای تکراری به ستوه آمده و به دنبال آن اند که غذاهایی جدید امتحان کنند. افزون بر جدید و خاص بودن این غذا، از سایر مزایای آن میتوان به خوشطعم بودن و البته فوری بودن آن اشاره داشت.
مرغ زنجبیلی
مناسب برای:
۴ نفر
زمان تهیه:
۱۵ دقیقه
مواد لازم:
- ۲ عدد پیازچه بزرگ (بریده شده)
- یک چهارم فنجان روغن بادام زمینی (در صورت نبود روغن بادام زمینی میتوانید از یک روغن خنثی دیگر مانند روغن آفتابگردان استفاده کنید)
- ۸۰۰ گرم ران و سینهی مرغ بدون استخوان و پوست (قطعه قطعه شده)
- ۱ فنجان برگ و ساقه گشنیز
- ۱ قطعه زنجبیل
- ۳ قاشق غذاخوری سس سویا
- مقداری شکر
طرز تهیه مرغ زنجبیلی
مرحله اول:
در مرحله اول باید پیازچه ها را مرتب کنید. برای این کار هر کدام از آنها را به چند قطعه تقسیم کرده و سعی کنید قسمتهای سبز پررنگ را از قسمتهای سبز کمرنگ و سفید جدا کنید.
مرحله دوم:
روغن را در یک ماهیتابه ریخته و اجازه دهید در حرارت بالا گرما ببیند. زمانی که رنگاش عوض شد، البته نه زمانی که به دود کردن افتاد، مرغ و نمک را درون آن ریخته و به هم بزنید.
اجازه دهید مرغ در ماهیتابه بماند تا زمانی که رنگاش عوض شود و پخته به نظر برسد (حدود ۵ دقیقه). پس از این، مرغ را از ماهیتابه بیرون آورده و روی یک دیس قرار دهید. بلافاصله تا مرغ داغ است برگهای گشنیز و قسمتهای سبزِ پیازچه را در اطراف آن بریزید. اجازه دهید روغن در ماهیتابه باقی بماند. در مرحلهی سوم با همین روغن کار داریم.
مرحله سوم:
در مرحلهی سوم به سراغ روغن بروید. اطمینان حاصل کنید که حداقل ۲ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه وجود دارد. اگر این مقدار وجود ندارد، سعی کنید روغن بیشتری اضافه کنید. سپس زنجبیل را در آن ریخته و اجازه دهید تا زمانی که رنگ زنجبیل تغییر می کند بپزد (حدود ۱ دقیقه). پس از این قسمتهای سفید پیازچه، سس سویا و مقدار کمی شکر را به آن اضافه کرده و برای ۳۰ ثانیه به هم بزنید.
پس از این محتویات ماهیتابه را با قاشق روی سینی حاوی مرغ و سبزیجات ریخته و نوش جان کنید.
نوش جان ….