طرز درست کردن پاستا و تن ماهی با نخود فرنگی و ترخون

0

مواد لازم برای تهیه پاستا و تن ماهی با سبزیجات

پاستا صدفی شکل با گندم کامل ۱ پوند (یا هر شکلی که دوست دارید)

۱ قاشق غذاخوری کره

۲ عدد سیر، ریز خرد شده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱/۲ فنجان پانکو یا خرده نان

۱/۳ فنجان آرد همه منظوره

۵ فنجان شیر بدون چربی

۴ اونس پنیر مونتری کم چرب، رنده شده (حدود ۱ فنجان قهوه ای)

۲ فنجان نخود یخ زده

۲ قوطی (۵ اونس) تن ماهی (یا به هر میزانی که دوست دارید)

۱/۴ فنجان به اضافه ۲ قاشق غذا خوری نخود خرد شده تازه

۱ ۱/۲ اونس پنیر پارمسان، رنده شده (حدود ۱/۳ فنجان)

طرز تهیه پاستا و تن ماهی با سبزیجات

فر را به حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت برسانید و ۸ ظرف منحصر بفرد سفالی یا شیشه ای هر کدام به اندازه ۱۰ اونس یا یک ظرف رامکسون را با اسپری روغن پخت و پز چرب نمایید.

یک کاسه بزرگ آب را بر روی حرارت بالا به جوش آورده و پاستا را به آرامی اضافه کنید. پس از گذراندن زمان لازمی که روی بسته پاستای انتخابی درج شده است، آبکشی نمایید. داخل ظرفی پاستا را بشویید و آن را برای استفاده بعدی کنار بگذارید.

کره را در یک کاسه کوچک روی گرمای متوسط ​​ ​​ذوب کنید. سیر را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه آن را تفت دهید. پانکو را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه مرتب هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. فلفل سیاه و نمک را به منظور طعم و مزه اضافه کنید و سپس آن را کنار بگذارید.

روغن را در ظرفی گرم کنید. آرد را به مدت ۲ دقیقه در آن تفت دهید و مرتب هم بزنید تا رنگ آن کمی تغییر کند. ۴ فنجان شیر اضافه کنید، به آرامی در یک ظرف دیگر بریزید و به طور مداوم به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.

مطالب مرتبط
آموزش تهیه کاپ کیک پرتقالی با روکش ماست پرتقالی

پنیر مونتری کم چرب را تا زمانی که ذوب شود گرم کنید. نخود فرنگی، ماهی تن، ۱/۴ فنجان ترخون، ماکارونی و ۱ فنجان شیر باقی را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. مخلوط را در میان ظروف سفال یا شیشه ای تقسیم نمایید و با پانکو و پنیز پارمزان بپوشانید.

ظرف را با فویل پوشش دهید و در قسمت های بالا و پایین اجاق برای ۱۰ دقیقه قرار دهید. موقعیت را عوض کنید و ۵ دقیقه بگذارید بماند. فویل را بردارید و بگذارید کمی دیگر در فر بماند تا سس حباب شود و پنیر در حدود ۵ دقیقه ذوب شود.

اجازه دهید ۵ دقیقه خارج از فر بماند، بعد مابقی ترخون ها را روی آن بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی پاستا و تن ماهی با سبزیجات

  • کالری: ۵۰۵ کیلوکالری
  • کالری از چربی: ۱۱۸ کیلو کالری
  • چربی: ۱۳ گرم
  • کل شکر: ۱۰ گرم
  • کربوهیدرات: ۶۳ گرم
  • چربی اشباع شده: ۵ گرم
  • کلسترول: ۳۹ میلی گرم
  • سدیم: ۵۲۲ میلی گرم
  • پروتئین: ۳۷ گرم
  • فیبر نامحلول: ۵ گرم
  • آهن: ۴ میلی گرم
  • کلسیم: ۳۹۰ میلی گرم
  • منیزیم: ۱۲۹ میلی گرم
  • پتاسیم: ۶۰۶ میلی گرم
  • ویتامین سی : ۶ میلی گرم
  • ویتامین ب۱۲ : ۲ میکروگرم
  • فیبر غذایی: ۷ گرم
  • فولات : ۷۰ میکروگرم
  • مونو چربی: ۴ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • اسید چرب امگا ۶ : ۲ گرم
  • چربی: ۲ گرم
  • فیبر محلول: ۱ گرم
  • نشاسته: ۱ گرم
  • ترانس چرب اسید: ۰ گرم
  • آب: ۲۱۵ گرم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.