غذایی برای گیاهخواران | پاستا بدون گوشت با سبزیجات پخته شده
مواد لازم برای پاستا بدون گوشت با سبزیجات پخته شده
۱۲۸ گرم پاستا (هرشکلی که دوست دارید)
۱ پوند مارچوبه، برش داده شده به تکه های ۳ سانتی
۲ هویج، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری روغن کلزا
۱ پیاز قرمز که ریز خرد شده باشد
۱ قاشق غذاخوری ریحان خشک
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱ فنجان شیر کم چرب
۶۴ گرم پنیر کم چرب خامه ای، مکعبی برش داده شده
۱/۴ فنجان پنیر پارمسان
۱/۴ فنجان تخم کتان
طرز تهیه پاستا بدون گوشت با سبزیجات پخته شده
اجاق را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف غذای ۸*۸ را با اسپری پخت و پز چرب کنید. پاستا را طبق دستورالعمل های بسته تهیه شده، آماده کنید، مارچوبه و هویج را در طول ۳ دقیقه آخر پخت و پز اضافه نمایید. سپس آبکشی کنید.
در همان حال، در یک ظرف بزرگ، روغن را با حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و ریحان را با هم به مدت ۵ دقیقه روی حرارت تفت دهید و یا تا زمانی که نرم شوند. آرد را اضافه کنید و به طور مداوم با یک قاشق چوبی به مدت ۲ دقیقه هم بزنید و یا تا زمانی که به به رنگ قهوه ای روشن درآید. به تدریج شیر را به آن اضافه نمایید.
این مخلوط را برای ۵ دقیقه، یا تا زمانی که غلیظ شود، روی حرارت نگه دارید و هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و با پنیر خامه ای مخلوط کرده و کاملا هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. به این مخلوط، پاستا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. این مواد را در ظرفی که قبلا تهیه کردید بریزید. روی آن را با پنیر و دانه های کتان بپوشانید. برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید، یا تا زمانی که پنیر به رنگ قهوه ای روشن درآید.
*** نکته: شما می توانید از هر سبزیجات دیگری که دوست دارید در این غذا استفاده کنید مثل سیب زمینی یا حتی قارچ
ارزش غذایی پاستا بدون گوشت با سبزیجات پخته شده
- کالری: ۳۱۹ کیلو کالری
- کالری از چربی: ۱۲۹ کیلو کالری
- چربی: ۱۵ گرم
- قند: ۱۱ گرم
- کربوهیدرات: ۳۸ گرم
- چربی اشباع شده: ۳ گرم
- کلسترول: ۱۵mg
- سدیم: ۱۹۴ میلی گرم
- پروتئین: ۱۴ گرم
- فیبر نامحلول: ۲ گرم
- آهن: ۴ میلی گرم
- روی: ۱ میلی گرم
- کلسیم: ۲۱۰ میلی گرم
- منیزیم: ۳۳ میلی گرم
- پتاسیم: ۶۲۰ میلی گرم
- فسفر: ۱۹۴ میلی گرم
- ویتامین A کاروتنوئید: ۵۹۷ گرم
- ویتامین آ: ۳۶۷ گرم
- ویتامین سی :۱۰ میلی گرم
- ویتامین B1 تیامین: 0mg
- ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
- ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
- ویتامین B12 : یک میکروگرم
- ویتامین D مک: ۱ میکروگرم
- ویتامین E آلفا : ۳mg
- آلفا کاروتن: ۱۰۷۱ میکروگرم
- بتا کاروتن: ۳۰۴۳ میکروگرم
- بیوتین: ۴ میکروگرم
- کلرید: ۲۲۷ میلی گرم
- کولین: ۳۶ میلی گرم
- کروم: ۰ میکروگرم
- مس: ۰ میلی گرم
- سیستین: ۰ گرم
- فیبر غذایی: ۹ گرم
- فولاد: ۷۷ میکروگرم
- فروکتوز: ۲ گرم
- گلوکز: ۲ گرم
- گلوتامات: ۲ گرم
- گلیسمی: ۴۷ شاخص
- گلیسمی: ۱ بار
- گلیسین: ۰ گرم
- ید: ۱۵ میکروگرم
- ایزولوسین: ۰ گرم
- لاکتوز: ۴ گرم
- لوریک: ۰ گرم
- لوسین: ۱ گرم
- لینولئیک: ۲ گرم
- لینولنیک: ۱ گرم
- لویتین زاکسنتین: ۸۸۵ میکروگرم
- لیکوپن: ۱ میکروگرم
- منگنز: ۰ میلی گرم
- متیونین: ۰ گرم
- مولیبدن: ۱۰ میکروگرم
- مونوساکاریدها: ۳ گرم
- مونو چربی: ۶ گرم
- نیاسین معادل: ۳ میلی گرم
- اسید چرب امگا ۳: ۲ گرم
- امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
- اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
- فنیل آلانین: ۰ گرم
- چربی: ۴ گرم
- پرولین: ۱ گرم
- سلنیوم: ۶ میکروگرم
- سریال: ۰ گرم
- فیبر محلول: ۱ گرم
- نشاسته: ۱ گرم
- استاریک: ۱ گرم
- ساکارز: ۲ گرم
- ترئونین: ۰ گرم
- ترانس چرب اسید: ۰ گرم
- تریپتوفان: ۰ گرم
- تیروزین: ۰ گرم
- والین: ۱ گرم
- ویتامین کا: ۵۸ میکروگرم
- آب: ۲۲۳ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است