غذایی برای گیاهخواران | پاستا بدون گوشت با سبزیجات پخته شده

0

مواد لازم برای پاستا بدون گوشت با سبزیجات پخته شده

۱۲۸ گرم پاستا (هرشکلی که دوست دارید)
۱ پوند مارچوبه، برش داده شده به تکه های ۳ سانتی
۲ هویج، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری روغن کلزا
۱ پیاز قرمز که ریز خرد شده باشد
۱ قاشق غذاخوری ریحان خشک
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱ فنجان شیر کم چرب
۶۴ گرم پنیر کم چرب خامه ای، مکعبی برش داده شده
۱/۴ فنجان پنیر پارمسان
۱/۴ فنجان تخم کتان

طرز تهیه پاستا بدون گوشت با سبزیجات پخته شده

اجاق را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف غذای ۸*۸ را با اسپری پخت و پز چرب کنید. پاستا را طبق دستورالعمل های بسته تهیه شده، آماده کنید، مارچوبه و هویج را در طول ۳ دقیقه آخر پخت و پز اضافه نمایید. سپس آبکشی کنید.

در همان حال، در یک ظرف بزرگ، روغن را با حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز و ریحان را با هم به مدت ۵ دقیقه روی حرارت تفت دهید و یا تا زمانی که نرم شوند. آرد را اضافه کنید و به طور مداوم با یک قاشق چوبی به مدت ۲ دقیقه هم بزنید و یا تا زمانی که به به رنگ قهوه ای روشن درآید. به تدریج شیر را به آن اضافه نمایید.

این مخلوط را برای ۵ دقیقه، یا تا زمانی که غلیظ شود، روی حرارت نگه دارید و هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و با پنیر خامه ای مخلوط کرده و کاملا هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. به این مخلوط، پاستا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. این مواد را در ظرفی که قبلا تهیه کردید بریزید. روی آن را با پنیر و دانه های کتان بپوشانید. برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید، یا تا زمانی که پنیر به رنگ قهوه ای روشن درآید.

مطالب مرتبط
کیک شیفون لیمویی با شربت تمشک را چگونه درست کنیم؟

*** نکته: شما می توانید از هر سبزیجات دیگری که دوست دارید در این غذا استفاده کنید مثل سیب زمینی یا حتی قارچ

ارزش غذایی پاستا بدون گوشت با سبزیجات پخته شده

  • کالری: ۳۱۹ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۱۲۹ کیلو کالری
  • چربی: ۱۵ گرم
  •  قند: ۱۱ گرم
  • کربوهیدرات: ۳۸ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۱۵mg
  • سدیم: ۱۹۴ میلی گرم
  • پروتئین: ۱۴ گرم
  • فیبر نامحلول: ۲ گرم
  • آهن: ۴ میلی گرم
  • روی: ۱ میلی گرم
  • کلسیم: ۲۱۰ میلی گرم
  • منیزیم: ۳۳ میلی گرم
  • پتاسیم: ۶۲۰ میلی گرم
  • فسفر: ۱۹۴ میلی گرم
  • ویتامین A کاروتنوئید:  ۵۹۷ گرم
  • ویتامین آ: ۳۶۷ گرم
  • ویتامین سی :۱۰ میلی گرم
  • ویتامین B1 تیامین: 0mg
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
  • ویتامین B12 : یک میکروگرم
  • ویتامین D مک: ۱ میکروگرم
  • ویتامین E آلفا : ۳mg
  • آلفا کاروتن: ۱۰۷۱ میکروگرم
  • بتا کاروتن: ۳۰۴۳ میکروگرم
  • بیوتین: ۴ میکروگرم
  • کلرید: ۲۲۷ میلی گرم
  • کولین: ۳۶ میلی گرم
  • کروم: ۰ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • سیستین: ۰ گرم
  • فیبر غذایی: ۹ گرم
  • فولاد: ۷۷ میکروگرم
  • فروکتوز: ۲ گرم
  • گلوکز: ۲ گرم
  • گلوتامات: ۲ گرم
  • گلیسمی: ۴۷ شاخص
  • گلیسمی: ۱ بار
  • گلیسین: ۰ گرم
  • ید: ۱۵ میکروگرم
  • ایزولوسین: ۰ گرم
  • لاکتوز: ۴ گرم
  • لوریک: ۰ گرم
  • لوسین: ۱ گرم
  • لینولئیک: ۲ گرم
  • لینولنیک: ۱ گرم
  • لویتین زاکسنتین: ۸۸۵ میکروگرم
  • لیکوپن: ۱ میکروگرم
  • منگنز: ۰ میلی گرم
  • متیونین: ۰ گرم
  • مولیبدن: ۱۰ میکروگرم
  • مونوساکاریدها: ۳ گرم
  • مونو چربی: ۶ گرم
  • نیاسین معادل: ۳ میلی گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۲ گرم
  • امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
  • فنیل آلانین: ۰ گرم
  • چربی: ۴ گرم
  • پرولین: ۱ گرم
  • سلنیوم: ۶ میکروگرم
  • سریال: ۰ گرم
  • فیبر محلول: ۱ گرم
  • نشاسته: ۱ گرم
  • استاریک: ۱ گرم
  • ساکارز: ۲ گرم
  • ترئونین: ۰ گرم
  • ترانس چرب اسید: ۰ گرم
  • تریپتوفان: ۰ گرم
  • تیروزین: ۰ گرم
  • والین: ۱ گرم
  • ویتامین کا:  ۵۸ میکروگرم
  • آب: ۲۲۳ گرم
مطالب مرتبط
طرز تهیه بورک یا رول اسفناج ترکیه ای ترد و خوشمزه

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.