لازانیای سبزیجات به سبک ایتالیایی

1

لازانیای سبزیجات به سبک ایتالیایی


این دستور پخت، نیاز به مقدار زیادی سبزیجات دارد. چون که سبزیجات درهنگام پخت حجم خود را از دست می دهند. برای کاهش و مدیریت زمان پخت می توانید بادمجان، برگ چغندر (اسفناج) و قارچ را در ابتدا بپزید و برای یک روز در یخچال قرار دهید (گام اول تاسوم).

مواد لازم برای تهیه لازانیای سبزیجات به سبک ایتالیایی

سه عدد بادمجان متوسط پوست کنده و برش داده شده
یک و نیم کیلو برگ چغندر. ساقه های ضخیم را جدا کرده و خرد کنید.
سه پر سیرخرد شده
۱/۴ قاشق چای خوری دانه فلفل قرمز
سه فنجان پنیر ریکوتا
۴۰۰گرم قارچ خرد شده معادل سه فنجان
یک تخم مرغ بزرگ
سه عدد سفیده ی تخم مرغ
۴ فنجان سس ماکارانی تهیه شده از رب و سیر و گوشت چرخی
۱ بسته لازانیای بدون نیاز به جوشاندن ترجیحا تهیه شده از گندم
۱/۵ فنجان پنیر موزارلا کم چرب (part skim )
۱/۴ فنجان پنیر پارمیسان رنده شده

طرز تهیه لازانیای سبزیجات به سبک ایتالیایی

فر را روشن کنید. بادمجان ها را از درازا با ضخامتی حدود یک سانتی متر برش دهید.
هر دو طرف تکه های بادمجان را با روغن چرب کرده و با نمک و فلفل سیاه آسیاب شده تازه، مزه دار کنید.
در یک سینی فر به صورت لایه های مجزا قرار دهید و سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. ۴ تا ۵ دقیقه برای این آن کافی است .آنها را برگردانید تا طرف دیگر بادمجان ها نیز سرخ شود. چیزی حدود ۲ تا ۳ دقیقه کافی است.
یک قابلمه را حدودا کمتر از نصفه پر از آب کنید. اجازه دهید آب با حرارت بالا به جوش آید. یک صافی فلزی بر روی قابلمه قرار دهید. می خواهیم سبزیجات را بخار پز کنیم.
نیمی از برگ چغندر را به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید و اجازه دهید به آرامی بخار پز و ترد شود. برای این مرحله چیزی در حدود ۴ – ۶ دقیقه کافیست.
مواد را به صافی منتقل کنید تا اب ان کاملا خارج شود. همین مراحل را با نیمه دیگر تکرار کنید. زمانی که کاملا خنک شد برگهای چغندر را محکم با دست فشار دهید تا آب آن کاملا خارج شود.
فر را تا دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک قابلمه بزرگ را چرب کرده و روی حرارت بگذارید قارچ ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا سرخ شود و آب آن بخار گردد. ۶ دقیقه این کار را انجام دهید.

مطالب مرتبط
10 غذا که هضم آن آسان است

حرارت را کم کنید، سیر و دانه فلفل را به آن بیفزایید. ۱ دقیقه تفت دهید برگ چغندر را بیفزایید و اجازه دهید کاملا گرم شود و هیچ ابی در مواد باقی نماند. حداقل ۳ دقیقه مواد را خوب تفت دهید.

نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. پنیر ریکوتا و تخم مرغ و سفیده ها را با هم مخلوط کنید و کمی فلفل سیاه به عنوان چاشنی به مواد بزنید.
یک فنجان از سس مارینارا ته ظرف با عمقی حدود ۹*۱۲ پخش کنید . ۴ عدد برگ لازانیا روی مواد بچینید.
روی لازانیا را با نصف ریکوتا، نصف بادمجان، نصف مخلوط برگ چغندر و قارچ و ۱/۲ فنجان پنیر موزارلا بپوشانید و سپس یک فنجان سس ماکارانی را روی آن بریزید.
لایه ها را تکرار کنید با ورقه لازانیا شروع و با سس به پایان برسانید.
روی لایه سوم لازانیا یک فنجان سس ۱/۲ فنجان موزارلا قرار دهید و روی آن پنیر پارمیسان بریزید و کمی در فر قرار دهید تا پخته شود.

ارزش غذایی و میزان کالری لازانیای سبزیجات به سبک ایتالیایی

• کالری: ۳۶۷ کیلوکالری
• کالری از چربی: ۱۱۳ کیلو کالری
• چربی: ۱۳ گرم
• کل شکر: ۱۰ گرم
• کربوهیدرات: ۴۳ گرم
• چربی اشباع شده: ۶ گرم
• کلسترول: ۵۵ میلی گرم
• پروتئین: ۲۵ گرم
• فیبر غذایی: ۱۲ گرم
• اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
• امگا ۶ چربی: ۱ گرم

نوش جان…

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.