طرز تهیه میگو پفکی مخصوص فصل زمستان
طرز تهیه میگو پفکی مخصوص فصل زمستان
میگو پفکی : در غذاهای دریایی تنها میگو است که طبعی گرم دارد.
خوردن ماهیها در این فصل باید همراه با خوراکی هایی با طبع گرم مصرف شود. (یعنی چیزهایی که طبع سردشان را اصلاح میکند).
بهعنوان مثال بهتر است هنگام پخت به آنها روغن کنجد یا روغن زیتون اضافه کرد.
آویشن هم میتواند ادویه اصلی این نوع غذاها باشد. بعد از مصرف ماهی حتما خرما میل کنید. اما میگو با بقیه خوراکی های دریایی تفاوت دارد و طبعی گرم داشته و در سفره زمستان می توان از آن استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه میگو پفکی
- میگو ۴۰۰ گرم
- سیر له شده دو حبه
- زعفران و آرد به میزان لازم ماءالشعیر: نصف پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- روغن مایع دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه میگو پفکی
۱. میگو را پاک کرده و کنار بگذارید. سیر، زعفران بیکینگ پودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط کرده، آرد را کمکم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.
۲. میگوها را داخل مایه گذاشته و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه درون مواد بماند.
سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ کرده و درون ظرف چیده آن را تزیین کنید.
نوش جان…