طرز تهیه میگوی کبابی با استفاده فویل

0

طرز تهیه میگوی کبابی با استفاده فویل

میگو کبابی : یکی از غذاهای دریایی پر طرفدار و البته مقوی که طرفداران بسیاری در کشورمان دارد میگو است. اگر شما نیز در جزو کسانی هستید که به میگو علاقه مند اند، این مطلب از وردنگار را از دست ندهید. در ادامه به طرز تهیه میگو کبابی با استفاده از فویل می‌پردازیم. این آموزش را فراگیرید و از این پس از طعم خوشِ این غذا و البته ارزش غذایی آن لذت ببرید.

مواد لازم برای میگو کبابی

  • ۷۰۰ گرم میگوی بزرگ پوست کنده شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۲ عدد سوسیس
  • ۲ عدد ذرت
  • نیم کیلو سیب زمینی سرخ شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قشق غذاخوری ادویه
  • ۱ عدد لیمو
  • ۴ قاشق غذاخوری کره
  • نمک
  • فلفل سیاه تازه
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری

طرز تهیه میگوی کبابی

۱- میگوها را از قبل گرم کنید.

۲- سپس چهار عدد فویل ۱۲ اینچی ببرید و میگو و سیر و سوسیس و سیب زمینی و ذرت را به میزان مساوی در هر یک از فویل‌ها بریزید. سپس کم کم روغن زیتون را اضافه کرده و پس از ان به تدریج  ادویه و فلفل را نیز اضافه کنید. برای آن که مواد به خوبی با هم ترکیب شوند به آرامی آن‌ها را به هم بزنید. اکنون می‌توانید اندکی لیمو، جعفری و کره اضافه کنید.

۳- در این مرحله از وسط فویل‌ها را تا کنید. تا کردن‌تان به گونه‌ای باشد که مواد به طور کامل درون فایل جای گیرند.

۴- بسته‌های فویل را روی کباب پز قرار داده و اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمانند.

۵- پس از این زمان، بلافاصله نوش جان کنید.

نوش جان…

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

مطالب مرتبط
آموزش نوعی خوراک با سیب زمینی شیرین + ارزش غذایی

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.