نحوه درست کردن چیز کیک شکلاتی + ارزش غذایی
مواد لازم برای تهیه چیز کیک شکلاتی :
۱۸ عدد بیسکوئیت شکلاتی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده
۳ بسته پنیر خامه ای کم چرب
۱و ۱/۴ فنجان شکر
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۱ عدد تخم مرغ کامل
۳/۴ فنجان پودر کاکائو
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری اسانس بادام
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی
۱) فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و قالب کیک را با روغن چرب کنید.
۲) بیسکوئیت های شکلاتی و کره را در کاسه ای کوچک مخلوط کرده و در کف قالب پرس کنید و ۱۰ دقیقه در فر بگذارید.
۳) پنیر خامه ا ی و شکر را با همزن برقی و با سرعت متوسط مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. سپس سفیده تخم مرغ،تخم مرغ کامل، پودر کاکائو، اسانس وانیل و اسانس بادام و نمک را اضافه کنید و ۵ دیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شوند. این مخلوط را بر روی مواد کراست ریخته و به مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید.
۴) پس از این مدت فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیز کیک، به مدت ۱ ساعت در دمای محیط سرد شود. سپس ۲ ساعت دیگر در یخچال گذاشته تا کاملا سرد شود.
ارزش غذایی چیز کیک شکلاتی
کالری: ۳۰۱ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۲۶ کیلو کالری
چربی: ۱۴ گرم
کل قندهای: ۲۱ گرم
کربوهیدرات: ۴۰ گرم
چربی اشباع شده: ۹ گرم
کلسترول: ۷۲mg
سدیم: ۱۶۶ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۷۱ میلی گرم
منیزیم: ۹ میلی گرم
پتاسیم: ۷۶ میلی گرم
فسفر: ۷۷ گرم
بتا کاروتن: ۲۹ میکروگرم
بیوتین: ۳ میکروگرم
کولین: ۲۸ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فلوراید: ۱ میلی گرم
وزن گرم: ۹۴ گرم
ید: ۵ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۲ میکروگرم
مونو چربی: ۴ گرم
نیاسین معادل: ۲mg
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
دیگر: ۱۸ کیلوگرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۱۲ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۲۹ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی