چگونه چای وانیلی درست کنیم؟ + بررسی فواید و اثرات جانبی

0

نوشیدن چای وانیل یک راه عالی برای تسکین بدن و ذهن شماست و نه تنها از مزایای دیگر سلامتی آن بهره مند شوید بلکه از نوشیدن آن نیز لذت خواهید برد.

چای وانیلی چیست؟

چای وانیلی ، یک چای گیاهی است که با لوبیای وانیل یا عصاره وانیل همراه با چای سیاه، سفید و نارنجی، و غیره درست می شود. بسته به سلیقه و مزاج خود، ممکن است قند بیشتری همراه با این چای مصرف کنید، اما بهترین روش شیرین کردن این چای، همان استفاده کردن از لوبیای وانیلی است. طعم وانیل مصنوعی مزایای تغذیه ای مشابهی نخواهد داشت. چای وانیلی می تواند به صورت گرم و یا سرد مصرف شود و در سراسر دنیا مصرف می شود، به خصوص به عنوان یک نوشیدنی تسکین دهنده استرس.

فواید چای وانیلی

چای وانیلی بسیار مفید است، از جمله توانایی آن می توان به بهبود متابولیسم بهتر، ​​بهبود سلامت دستگاه گوارش اشاره کرد که به علت ماده فعال وانیلین آن و سایر آنتی اکسیدانهای موجود در هر نوع چای مورد استفاده و لوبیای وانیل می باشد. این چای به طور طبیعی موجب کاهش سطح هورمون استرس می شود و حالت آرام بخش داشته و باعث بهبود سیستم عصبی و کمک به خواب بهتر می گردد.

اثرات جانبی چای وانیلی

عوارض جانبی نوشیدن چای وانیلی شامل عوارض مصرف کافئین، مانند خستگی و تحریک پذیری است.

برای زنان باردار توصیه نمی شود که این چای را مصرف کنند زیرا کافئین برای مادران باردار یا شیرده توصیه نمی شود.

برخی از افراد به وانیل و محصولات جانبی آن آلرژی دارند، اما این آلرژی بیش از حد معمول نیست.

چگونه می توان چای وانیلی درست کرد

اگر می خواهید چای وانیل تهیه کنید، می توانید آن را با لوبیای وانیل واقعی یا با اضافه کردن چند قطره عصاره وانیل به یک فنجان چای معمولی درست کنید. این دستورالعمل برای روش سنتی و طبیعی تری که برای دم کردن این چای ذکر شده است، آورده شده است.

مطالب مرتبط
رژیم غذایی یویو و مقاومت بدن در برابر رژیم لاغری، دکتر رضا غیاثوند؛ متخصص تغذیه و رژیم درمانی

مرحله ۱: ۱/۲ فنجان آب جوش و ۱/۲ فنجان شکر یا عسل را در یک ظرف بریزید و بر روی اجاق قرار دهید تا بجوشد.

گام ۲: لوبیاهای وانیلی را نصف کرده  و آن ها را بشویید و به آب و شکر اضافه کنید.

مرحله ۳: مخلوط را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا شکر حل شود.

مرحله ۴: در یک کاسه ای جداگانه، ۴ فنجان آب را به جوش آورید.

مرحله ۵: کمی چای (سیاه، سبز، سفید یا …) را به آب جوش اضافه کنید و به آنها اجازه دهید تا ۳-۴ دقیقه دم بکشد.

مرحله ۶: لوبیا وانیل را از مخلوط قند خارج کنید و به چای اضافه کنید.

مرحله ۷: چای شما آماده شده است. قبل از مصرف خوب هم بزنید و نوش جان کنید.

حالا شما می توانید از چای وانیل خود لذت ببرید!

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.