چگونه چیز کیک شکلاتی با تمشک درست کنیم؟
مواد لازم برای چیز کیک شکلاتی با تمشک
۱ بسته کوکی ویفر شکلاتی
۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
۳ بسته پنیر خامه ای نرم شده
۱و ۱/۲ فنجان شکر
۲ عدد تخم مرغ
۳/۴ فنجان پودر کاکائو
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری اسانس وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری اسانس بادام
۱/۲ فنجان خامه غلیظ
تمشک تازه برای تزیین
نعنا برای تزیین
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با تمشک
۱- فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم و قالب را چرب کنید.
۲- کوکی ها را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و خرد کنید. سپس با کره مخلوط کرده و در قالب بریزید. به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید.
۳- در کاسه ای بزرگ ، بوسیله همزن برقی و با سرعت متوسط، پنیر خامه ای وشکر را بزنید تا نرم شود. تخم مرغ ها، پودر کاکائو، نمک، اسانس وانیل و اسانس بادام را اضافه کنید و ۵ دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس در قالب بریزید و به مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه در فر بگذارید.فر را خاموش کنید و ۱ ساعت دیگر، در فر خاموش قرار دهید . بعد از این مدت اجازه دهید تا ۱ ساعت خنک شود. روی کیک را بپوشانید و ۲ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید .
۴- در کاسه ای کوچک، با همزن و سرعت متوسط ، خامه غلیظ را بزنید تا فرم بگیرد . کیک را با خامه و تمشک و نعنا تزیین کنید.
ارزش غذایی چیز کیک شکلاتی با تمشک
کالری: ۳۶۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۲۱۴ کیلوکالری
چربی: ۲۴ گرم
کل قند: ۲۴ گرم
کربوهیدرات: ۳۴ گرم
چربی اشباع شده: ۱۴ گرم
سدیم: ۲۶۸ میلی گرم
پروتئین: ۶ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۵۴ میلی گرم
منیزیم: ۳۳ میلی گرم
پتاسیم: ۱۶۵ میلی گرم
فسفر: ۱۱۳ میلی گرم
اسید فولیک: ۸ میکروگرم
آلفا کاروتن: ۰ میکروگرم
بتا کاروتن: ۵۰ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فولاد: ۱۲ میکروگرم
وزن گرم: ۱۰۱ گرم
ید: ۴ میکروگرم
مونو چربی: ۷ گرم
چربی: ۲ گرم
سلنیوم: ۵ میکروگرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۳۵ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی