آموزش طرز تهیه چیز کیک تمشک + ارزش غذایی
چیز کیک تمشک را اینگونه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک تمشک
مواد لازم برای کراست:
۱۰ عدد بیسکوئیت کم چرب
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری کره آب شده
مواد لازم برای چیز کیک:
۱۲ اونس پنیر خامه ای بدون چربی
۸ اونس پنیر نافچاتل
۱و ۱/۴ فنجان پنیر ریکوتای کم چرب
۳ عدد تخم مرغ
۱ فنجان شکر
۱ قاشق غذاخوری بعلاوه ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت
۱ قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
۱ قاشق چایخوری آب لیموی تازه
۱ بسته ( ۱۰ اونس) تمشک یخ زده و شربت تمشک
۳ فنجان تمشک تازه
طرز تهیه چیز کیک تمشک
۱)برای تهیه کراست، ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب کیک را با اسپری روغن، چرب کنید.
۲)بیسکوئیتها و شکر را در غذاساز بریزید و پودر کنید سپس کره را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را درون قالب ریخته و آن را خوب فشار دهید. قالب را به مدت ۸ دقیقه درون فر بگذارید سپس از فر خارج کرده و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
۳)پنیر خامه ای کم چرب، پنیر نوفچاتل، پنیر ریکوتا، تخم مرغها، شکر ، ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و رنده پوست لیمو و آب لیمو را در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید و با همزن برقی و با سرعت متوسط آن را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.به مقدار ۲ فنجان از این مخلوط را در کاسه ای متوسط بریزید.
۴)تمشک ها را از صافی رد کنید تا دانه هایش جدا شوند سپس ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را به مخلوط پنیر اضافه و خوب مخلوط کنید. نیمی از این ترکیب را بر روی مواد کراست بریزید و روی آن را با تمشک بپوشانید.
۵)روی قالب را با کاغذ مومی بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید تا ۱ ساعت خنک شود. چیز کیک را به مدت ۳ ساعت یا یک شبانه روز در یخچال نگه دارید سپس به ۱۲ قسمت برش بدهید و با تمشک تازه تزئین کنید.
ارزش غذایی چیز کیک تمشک
کالری: ۳۶۶ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۰۶ کیلو کالری
چربی: ۱۲ گرم
کل قند: ۲۱ گرم
کربوهیدرات: ۶۰ گرم
چربی اشباع شده: ۷ گرم
کلسترول: ۳۲ میلی گرم
سدیم: ۴۴۹ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۱۴۹ میلی گرم
منیزیم: ۲۱ میلی گرم
پتاسیم: ۲۲۹ میلی گرم
فسفر: ۲۶۳ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۹۰ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
کولین: ۱۵ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
ید: ۹ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۲ گرم
مونو چربی: ۴ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۴ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۱۲۲ گرم
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی