چگونه کاپ کیک نارگیلی درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک نارگیلی

۱و ۳/۴ فنجان آرد گندم کامل

۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱/۲ فنجان عسل

۱/۳ فنجان کره ( به دمای محیط رسیده )

۱/۲ فنجان خامه ترش

۳/۴ فنجان شیر

۳ عدد سفیده تخم مرغ

۱/۲ قاشق چایخوری اسانس بادام

۳ فنجان نارگیل

طرز تهیه کاپ کیک نارگیلی

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب ۱۲ تایی مافین را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۲- در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.

۳- با همزن برقی، آرد، کره، و خامه ترش را خوب مخلوط کنید. مخلوط آرد را بهمراه شیر، به مدت ۲ دقیقه با سرعت پایین همزن، مخلوط کنید. سپس سفیده ها و اسانس بادام را نیز اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید و با نارگیل مخلوط کنید.

۴- خمیر را با قاشق در قالب مافین بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید. پس از پایان پخت، اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه سرد شوند، سپس آماده سرو هستند.

ارزش غذایی کاپ کیک نارگیلی

کالری: ۲۵۹ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۰۷ کیلو کالری
چربی: ۱۲ گرم
مجموع قند: ۱۹ گرم
کربوهیدرات: ۳۶ گرم
چربی اشباع شده: ۹ گرم
کلسترول: ۱۷ میلی گرم
سدیم: ۳۱۱ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
کلسیم: ۸۴ میلی گرم
فیبر غذایی: ۴ گرم
فولات DF: 3 میکروگرم
مونو چربی: ۲ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
دیگر: ۱۲ کیلوگرم
فیت چربی: ۰ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام ولینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کاپ کیک دبل چاکلت

چگونه چیز کیک شکلاتی با تمشک درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت 

چگونه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد درست کنیم؟

چگونه کیک هویج با فراستینگ خامه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک موزی + کالری و ارزش غذایی

باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک سیب برای صبحانه یا عصرانه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.